Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. října 2019 23:14

jerry Nevim, jestli bych to do noveho bytu vydrzela, nebo spis moje matka, ktera ma nejblizsi pracku, protoze zatim se nezacalo jeste ani bourat. Mati jsem volala, jestli ji muzu zitra privezt svoje mokry obleceni, ktery jsem dneksa po neuspesnem pokusu pracku rozbehnout, vytahla z bubnu nacucany vodou a cely mazlavy od nevymytyho prasku

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 25. října 2019 23:17

razorblade aeg mam na na chalupe a taky ok

Offline mitford sister
1710 příspěvků moje polička 26. října 2019 00:21

tohle kašmírový, ale v černý. je to hodně oversize, tak se modlím, aby mi bylo xs, protože to jediný zbylo

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:14

razorblade Určite Bosh, a kúp si radu made in Germany. Mám takto práčku I sušičku. Práčka ma 6 rokov a sušička 8. S práčkou som mala problém iba raz a to preto, že som ju vytopila, má totiž poistku a vypla sa. Stačilo reštartovať a pohoda. A dôležité je, že nežerie ponožky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:18

0zero7 U tej konve sa bojím, že keď ju veľmi preklopím tak že sa bude vylievať a ani to hrdlo nie je tak presné ako by som potrebovala. A ideálne by bolo, ak by sa ku konvi Ounz dala kúpiť kropiaca hlava na sprchovanie. 

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:22

Ounz ta konvicka je krásná! U nás teda by asi nevydržela dlouho pekna, máme strasne tvrdou vodu :-( 

mam starou pozinkovanou z ikey, na ty se to snese 

paktofonika a sprchujes to kde? Já dávám kytky do vany, kropitka mi přijdou do bytu spis neprakticky?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:26

Potrefenáhusa No vo vani, nemám na hlavici od sprchy ten správny kropiaci program, ale jednoduchšie asi bude kúpiť novú hlavicu :D 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:28

Potrefenáhusa Na veľmi tvrdú vodu doporučujem filter, máme ho na sprche a iv kuchyni. Konvicu na vodu som za celý rok nevyvarovala. Po roku sme dali filtre na výmenu za zlomkovú cenu. 

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:33

paktofonika Já už jsem to doma navrhovala, ale je tady s tím nejakej problém (ze prej je to k ničemu), jakej mate? 
ja tím hodne trpím, v Praze jsem měla tvrdost vody 1,8, tady je podle tabulky, co jsem nasla 3,4, ze jsou fleky na všem mě až zas tak netrápí, ale hnusnej cernej caj skoro bez chuti a s flekama je velký spatny!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 07:47

Potrefenáhusa v kuchyni máme Dionellu, bohužiaľ sa nedal dať pod linku tak sme kúpili verziu na linku. Úplne najlepšie to nevyzerá ale tak to prežijem. Je to poznať napríklad na chuti čaju, kávy, samotná voda chuti lepšie. Filtruje to že vraj kovy, hormóny, pesticídy... A v kúpeľni máme filter Dios, už nemám tak suchu pokožku ako bez filtru, často sa ani nemám potrebu natierať. Kedysi nemysliteľné.

Kupovala som na https://www.dionela.cz

Sídlia v Kobylisích. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:09

razorblade mám pračku bosch a sušičku siemens a jsem spokojená... s pračkou byl jedinej problém, když jsem ji po návratu z dovolený přecpala, a ono to pak hodilo nějaký chybovy hlášení, se kterým jsme si sami neporadili... opravář zjistil, že jak to zdimalo, hnulo to s nějakým čidlem, takže nas to stalo pětikilo (oprava byla za 15 minut hotová) a od tý doby žádnej jinej problém nebyl

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:14

paktofonika ten filtr vypadá dobře, my máme svoji studnu a musíme pořád vodu kontrolovat, tohle by možná bylo lepší 

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:14

Edge Utáh šroubek 10,- věděl jaký 1000,-

Offline Sweet Potato
40220 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:15
Reakce na paktofonika:

Potrefenáhusa Na veľmi tvrdú vodu doporučujem filter, máme ho na sprche a iv kuchyni. Konvicu na vodu som za celý rok nevyvarovala. Po roku sme dali filtre na výmenu za zlomkovú cenu. 

​Proč a jak se vyvařuje konvice? Ta na zalévání?

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:17

paktofonika Dekuju, kouknu.nam se aktuálně na linku ani pod linku asi nevejde už nic, ale kdyžtak do budoucna. 

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:17

Sweet Potato Rychlovarna :-)

Offline Sweet Potato
40220 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:20

Potrefenáhusa Aha, dík. No, já to odvápňování dost flákám. Pražská voda naštěstí tvrdá není. V různých částech chutná různě, ale to je potrubím.

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:25

Sweet Potato No i v Praze se ta tvrdost trochu liší, ale ne o tolik. Strašnou vodu měla kamaradka, co bydlela v Hroznový u Staromáku, úplně si to člověk představoval, jak to teče tema zelenýma sto let zarostlyma trubkama, neslo to vůbec pit 

Offline Ounz
20525 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:29

Potrefenáhusa Děkuju. Takle je měděná, takže bude postupně patinovat, což mi ale neva. Ovšem tvrdá voda, to je peklo 

Offline Ounz
20525 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Edge Utáh šroubek 10,- věděl jaký 1000,-

To je dobrý, ale pravdivý!