Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:35

Edge Skús tam zájsť prípadne zavolať. Určite ti poradia podľa toho čo by si chcela a potrebovala. Máme test na tvrdosť vody a na dusičnany. Tie dusičnany sa začali zhoršovať tak preto sme filter vymenili. 

Offline Kokoska
34854 příspěvků moje polička 26. října 2019 08:54

razorblade my máme všechny spotřebiče elektrolux, pračka jela bez sebemenšího problému 10 let a pak bez varování chcípla na zničenej programátor. Ted mam přes rok druhou a zatím dobrý. Ale mám vrchem plněnou, vlastně nikdy jsem neměla s přednima dvířkama. 

Na 2 měsíce bych si asi jezdila prát k mamince, pokud nebydlí 50 km daleko

Edit - teď jsem dočetla, k mamince asi teda ne...

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 26. října 2019 09:05

razorblade 

Mám Miele pračku i sušičku. Ani se základní řadou nešlápneš vedle. A testované jsou opravdu na 20 let. Já mám pračku cc 5 let a sušičku 2. Před ní jsem měla 18 let kombinaci pračka/sušičku od Electroluxu a taky jsem byla spokojená.

Offline Sweet Potato
40220 příspěvků moje polička 26. října 2019 09:21

razorblade Naší AEG táhne na dvacet. Ale tipuju, že ze současných spotřebičů se takového věku žádný nedožije.

Obecně myslím, že všechny zmiňované značky jsou v pohodě. 

Online Potrefenáhusa
38790 příspěvků moje polička 26. října 2019 10:05

Sweet Potato Já měla skoro 20 let siltal, myslím no name verze whirlpoolu

Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 26. října 2019 10:29

razorblade u nás ide pračka dvakrát denne a ak by sa mi nenávratne rozbila po 6-tich rokoch, bola by som naštvaná. Idem teda za tie roky dvojboj Elektrolux / AEG (lebo mám na to dobrého servisáka) a tých 7-8 považujem za štandardné minimum pri mojej záťaži.

Skús prípadne iného servisáka, lebo toto môže byť len "nepriznám sa, že neviem, čo s tým je, tak nech si radšej kúpia novú".

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. října 2019 12:00
Reakce na Zarinya:

razorblade deutsche qualitat uz davno neni co byvalo,ale taky doporucuju aeg.....v praci mame novou susicku miele,tedy to je krasa!!skoro jak televize....normalne to sviti modre v bubnu.

​Modře svítí i moje Beko

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. října 2019 12:03

MP Meri a ma pruhledny viko?jako pracka?ze se divas jak to susi?

mozna jo no, holt to miele obslehnul od beko.

ja mam dva v jednom takze ani nikde na susicky nekoukam tak me to zaujalo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. října 2019 12:21

Zarinya Jo, ale abych nekacala, tak to sviti jen na zacatku, pak to zhasne cca po minute. Takze Miele asi lepsi :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. října 2019 12:25

MP Meri ja nevim jak dlouho sviti....

ja u toho dyl nez minutu nestala.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. října 2019 13:18

Bol toho plny internet recenzii a hovorim si ze je to pekne ale nepotrebujem. Potom som to videla v obchode a zo zvedavosti vyskusala na ruke a uz bolo zle   Nepustila som to odvtedy z hlavy az som si to isla nakoniec kupit a este som aj zlavu vymakla

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. října 2019 13:26

eless s nakedkama vedle neslapnes ty metalicky zlaty teda vypadaji hodne dobre!

Ja si ted brousim zuby na Huda beauty nude light pac v moji milovany naked3 uz zacinaj byt pekny diry.

Offline slniecko admin
19547 příspěvků moje polička 26. října 2019 13:30

eless hej, dobre, že pripomínaš, tú zľavu nesmiem prepásť. Potrebujem nutne ich riasenku.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. října 2019 13:43

Lama_z_Lana doma mam este tu stvorcovu basic a naked heat. oni to proste vedia

a od huda z kolekcie obsessions modru a oranzovu

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. října 2019 13:50

eless oooto mas stesti, jestli ti jdou tyhle teply tony, protoze mi prijde, ze vetsina novejch paletek jde spis do tepla (a ja tihnu spis ke studenejm)

Od Hudy mam neonovou oranzovou a ta je uplne skvela - delam s ni hlavne barevny "linky" a vypada to super.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. října 2019 17:14

Lama_z_Lana uplne najviac mi idu fialove v roznych odtienoch ale povedala som si ze mozem nosit vsetko na co si trufnem. Najhorsie na mne vyzera cierna takze tej minimum alebo vobec. Doviezla som si z USA nejake tiene a glittre od stila. Ked sa mi nic extra nechce vymyslat tak staci jedna farba + glitter a mam hotovo

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2019 17:15

Kokoska Maminka bydli pet minut autem, ale dva mesice nevim, jestli by zvladla. Ja na to, ze jsem sama, mam pradla moc. Peru vic ne rodice oba dohromady

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. října 2019 17:25

razorblade já jsem sama a prádla málo nemám, ale mám dost problém vždycky nashromáždit dostatečné množství třeba bílého, tmavého nebo barevného. mám od všeho trochu :/ a je mi blbý tu trochu prát, protože mi to přijde hrozně plýtvavé. takže dělám velké prádlo jednou týdně. musím proto mít moc hader, abych ten týden měla v čem chodit

Offline Maureen
příspěvků moje polička 26. října 2019 18:22

...takže dnes COS...u pokladny jsem málem omdlela...když já ty šaty fakt potřebovala

Offline RoSa
10140 příspěvků moje polička 26. října 2019 18:37

Maureen ty jsou krásný! za kolik, ať to nemusim hledat...