Potrefenáhusa + přijel autem z pardubic do hradce ještě ten den, ptž jsem asi zněla dostatecne zoufale, když mě čekaly ještě asi 4 pračky na vyprani
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Mam uz druhú Brandt, prva vydrzala 11,5 roka a dorazila som ju sama, tato nova je este inteligentnejsia.
Krásné šaty. Bude foto?
Jiná Realita To mam taky, proto uz drzim jen tri druhy,bile, tmave, vyvarka, ale je fakt, ze beperu zadne lepsi obleceni, to nevim, jak bych pytlikovala....
RoSa 3,5
...foto časem bude...mám výčitky svědomí..
Hergot!!

Mutziputzi Koupila, jo? Ty jsou zajímavý, s nějakým jednoduchým oblečením to může být ok. Ale na mě teda divočina ![]()
Já koupila obyčejný kozačky Geox, ale jsem ráda.

moonlight Pěkný jsou
.
whiskas Dík! Pro mě bylo docela utrpení kupovat kozačky, určitě mi rozumíš ![]()
moonlight
myslím, že ano. Opravdu se ti povedly. Kvůli takovým bych snad i začala nosit v zimě šaty/sukně.
moonlight nedávno jsem přesně tyhle prodala. Jsou pěkný, ale tak dva roky jsem je neměla na nohách.
nellielovett Aha, jakože se ti k ničemu nehodily? Tak já doufám, že je trochu unosím, protože jiný nemám.
whiskas Plánuju k šatům a sukni. Kozačky ke kalhotám se mně osobně moc nelíbí.
moonlight koupila jsem si ještě černý a ty vynosím víc. Vlastně i ty jsem loni měla tak dvakrát.
nellielovett Jo, to asi černý jsou univerzálnější. Mně se prostě ale líbí hnědý kozačky, si nemůžu pomoct, tak uvidím. Mně taky přišlo, že si celkem vystačím s kotníkovýma do tý naší zimy, takže jsem kozačky řadu let neměla (to je spíš do přiznání). Ale tak změna je život...
moonlight Ja som čižmy ešte nikdy nemala :)
paktofonika Takže je nás víc! Teda já už teď pravda mám. Ale řadou let jsem myslela asi 15 ![]()
paktofonika ja taky ne a nehodlam na tom nic menit ![]()
ice moonlight Ja som nad nimi ale kedysi premýšľala, ale nakoniec som vyhodnotila, že to nie je pre mňa. Na čižmy mám krátke nohy, väčšinou sú mi široké tak, že to nevyzerá dobre, na podpätku chodiť neviem a tie na nízkom podpätku sa hodia asi iba vyšším ženám. K nohaviciam/rifliam sa mi to nepáči a nie všetky čižmy sa hodia k nie všetkým šatám. To už je moc kombinovania na jeden pár topánok :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články