Já koupila obyčejný kozačky Geox, ale jsem ráda.
jsou takovy blbe nizky nebo se mi to zda? Tvarove teda hezky
Já koupila obyčejný kozačky Geox, ale jsem ráda.
jsou takovy blbe nizky nebo se mi to zda? Tvarove teda hezky
Mutziputzi Jako možná jsou blbě nízký, co já vím
Pro moje účely mi přijdou ok.
Při nákupu skvalanu a 7denní kůry alverde jsem v déemku narazila na tenhle balzám na pusu a přijde mi uplně boží, tak kdybyste někdo ještě ke kolektivnímu nákupu potřebovali něco přihodit...![]()
(švestkovej olej už jsem měla z minula)

Potrefenáhusa Koukala jsem na něj a nechala ho tam, protože pochopitelně mám už weledu skin food....
ty pokušitelko!!
Garfie ještě maj dva další :-)
Potrefenáhusa Já vím!!! ![]()
Garfie vanilkovej ať si nechaj, ale mandlovej by mě asi ještě zajímal :-)
Potrefenáhusa u nás v DM je švestkový olej vyprodaný, musela jsem se u toho regálu rozesmát nahlas :-) (ale zkoušela jsem jen jedno DM)
Potrefenáhusa vanilkovej nebrat!! Nejvíc mě taky zaujal ten tvůj...
Magráta v arkádách na Pankráci jsem taky brala poslední, přitom všeho ostatního tam bylo dost. A taky mě to rozesmálo :)
Potrefenáhusa a je vyzivny jako skin food? zaujal me v letaku DM, tak jestli ho vyzkouset, az tu weledu dopotrebuju.
jinak ted u nas ten svestkovy olej snad ani v DM nemaji, je to mozne? Nenasla jsem ho ani zadne volne misto
jo a ja jsem v DM koupila adventni kalendar ampulek Balea, to mi prijde konecne jako smysluplny adventni kalendar, ze to je kosmetika jen presne na ten den, ne ze mam na konci hromadu miniaturek. koupila jsem to teda mame k narozeninam :)
https://www.dm.cz/balea-adventni-kalendar-s-pletovymi-ampulemi-p4058172174179.html
baltik když já skinfood na pusu nemám. Přijde mi to srovnatelný třeba s modrým labellem (prostě jelení luj, ale moc příjemně voní, tak jako malinko čajově, je tam trochu bergamot
)
Potrefenáhusa tak ten mandlovej smrdi jako anyz
mela sem vzit ten tvuj!
Potrefenáhusa tak to je asi teda min nez ta weleda, ale earl grey vuni muzu, tak to si ho casem koupim na den (skin food mam na noc)
Při nákupu skvalanu a 7denní kůry alverde jsem v déemku narazila na tenhle balzám na pusu a přijde mi uplně boží, tak kdybyste někdo ještě ke kolektivnímu nákupu potřebovali něco přihodit...
(švestkovej olej už jsem měla z minula)
jsem na něj dneska koukala v Rossmanu, ale nejak se mi nechtělo dát 169,- za balzám na pusu, moc nepoužívám, ale jinak zdejším tipum podléhám teda dost![]()
Potrefenáhusa bergamot!! No tak to musím mít ![]()
bram A tohle od nobilis tilia znáš? Voni to na tom nepíšou, takže mi to malem uniklo!!'

Potrefenáhusa achjo, já bych ušetřila takovejch peněz, kdybych sem nelezla.. :))
bram No ale tohle sou proti těm jinejm kolektivním investicím jen takový malý plivnutí do vody!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.