ale znáš to halíře dělají...
já dneska Marteny - Church... tak dlouho jsem kolem nich chodila, až jsem v nich odešla
ale znáš to halíře dělají...
já dneska Marteny - Church... tak dlouho jsem kolem nich chodila, až jsem v nich odešla
Potrefenáhusa to je fakt, emmeliny už mám z jara a kolektivní šaty s páskem mi neslušej :))
Inhalacnich tycinek proti stresu potrebuju plnou tasku![]()
Potrefenáhusa a funguje to? :)
baltik Nevim, ale fetuješ čistej bergamot ![]()
baltik Adventní kalendář pasuju na další kolektivní ovčí nákup. Vypadá to dobře a už sedmidenní kůra byla fajn.
Potrefenáhusa tak jsem sla koupit ty inhalacni tycinky Nobilis Tilia, ze to pouziju i jako darek pro kolegyne a oni zrovna dnes prechazi na novy eshop a neda se tam objednavat!
baltik U nás to maj naživo v obchodě se zdravou výživou
bram a že maj v delmartu výbornou řeckou bergamotovou marmeládu jsem psala?
Potrefenáhusa a bergamotové želé bonbony...
andulka01 uka!!!
Potrefenáhusa Nemaj eshop, ale jsou to tyhle
andulka01 dík!
já na tom mám asi závislost ![]()
Potrefenáhusa Sladký skoro nemusím, ale tohle... ještěže kolem Delmartu nemívám cestu.
andulka01 já sladký taky skoro nejim, ani na to nemám chuť, ale třeba ta bergamotová marmeláda byla tak skvostná, že zmizela během několika málo víkendů
andulka01 no ale voni se teď dost rozrostly, že skoro neni vyhnutí...to máme krom Anděla ještě Dejvickou, Masaryčku, Národní....nic?
Potrefenáhusa Letňany... ![]()
Pinot Noir a Vysocanska
achjo:D
Potrefenáhusa Nech toho!
Dělám jakože nevidim ![]()
Delmart mi hrozně leze do rozpočtu. Anglický klobásky, cukrový hrášek, octový brambůrky... tam fakt nesmim!
711990 kecy, kde????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.