Kokoska chápu. Ale sou boží ne? (Sama sobě se v nich líbim
)
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz jo, to jsou!
Mutziputzi tenisky jsou cool...
notna mně patina na bílých taky nevadí, ale tak každý to má jinak, nitě jsou asi trochu problém, ale tkaničky se dají koupit nové ne? reps. by mě nenapadlo je prát :-)
nolita Tak preprať šnúrky je záležitosť na 3 minúty. Mňa by nenapadlo kupovať hneď nové. By som potrebovala tak 4 balenia za mesiac. Tenisky nemám jedny, striedam ich a často si ich zašpiním.
paktofonika každý to má nějak :-) já neperu a kupuju...
ale notna psala, že vyprat už právě nejde, tak mi to přišlo jako něco lehce řešitelného.
Nekoupila, ale asi by mi nektery veci vyresily, to jsou ty Zara kolektivni?

Mutziputzi Ty ti sluší :-).
999 Hlavne se v nich schova vsechno!![]()
Mutziputzi Dobrý, proč nekoupila?
andulka01 Neni to uplne muj styl no
Mutziputzi heled, ja jsem asi opozdena a nectu vsechny vlakna... ale z tveho naznacovani: mam ti gratulovat? :D
razorblade Nene prosim te, prejdi to, ja to taky tk delam![]()
![]()
Mutziputzi Je to uplne mimo tvuk styl, ale prijdou mi na tobe dobry.... a pokud poslouzi....
plus ty cool tenisky z toho nevim jakeho vlakna ...
Mutziputzi sem zvedava, jak to budes ignorovat az to bude jecet doma v postylce:D ale saty dobry! Ted v zime si podle me nevsimne nikdo...
Tak v dosavadních hadrech to stejně nevodchodíš, nějakej takovej pytel si budeš muset pořídit asi. Mně se na těchhle moc nelíbej akorát ty rukávy.
Mutziputzi tak ono tohle období je většinou mimo styl, postupem doby čím dál víc. Je to celkem opruz. Ale šaty dobrý, ne každý chce vystrkovat všechno v obtaženém úpletu.
Mutziputzi Hodia sa ti. Ak by tieto postupom času nestačili, tak majú ešte jedny podobné, ktoré sú este trochu väčší stan. V tých už by nebolo vidno ani teba :D
Potrefenáhusa To bych ti je mohla přednosit a posílat už omšelé :-) Akorát já mám nohu 35 :-)
Mutziputzi Mně je celkem fuk, co je out. Nosím některé věci léta, i když ještě nebo už nejsou in. Ale zrovna teď superstary nemám. Psala jsem, že mi to jedny udělaly, ale je to už dlouho.
Kokoska super! Ja mam dvoje Levis co jsou ke kotnikum a k martenum presny. Cerny slimky mam delsi a malicko se to nahrne a myslim, ze to nicemu nevadi. Tak mozna vyzkousej i co je doma napred.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články