Kaliopky jsem měla, koupila jsem si je z peněz za chmelovou brigadu. Byly svetlemodre a milovala jsem je.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty béžový punčocháče nebyly snad nikomu. Chodidlo dlouhý a sed byl tak nadměrnej, že by tam dítě mohlo pohodlně mít pleny a ještě by zbylo místo. Pak začaly akrylový a ty seděly líp, zato nošení bylo za trest, jak to kousalo.
rozarka Tak akryl byl ten neřád?
Kaliopky, jo? Pořád jedou
. Ale tyhle jsou tedy lyžařské.

whiskas Ty jsou dobry!
jinx docitam a Indii zavidim! Ja tam byla jako dite s nasima pred skoro 19 lety, mam na to dost zajimavy vzpominky. Chudoba tam byla vsudypritomna a pamatuju na hluk a dost neprehlednou a divokou dopravu. Jidlo bylo vyborne, smrad si nepamatuju :) Cestovali jsme tam prevazne vlakem a asi nejvic me zasahlo, kdyz do kupe prisel kluk mladsi nez ja tehdy (bylo mi 9), sundal si tricko a zacal s nim uklizet podlahu, aby si vydelal aspon par supu. Rada bych tam jela znova, zajimalo by me, jak moc se to tam zmenilo. V lete jsem byla v Berline ubytovana u indickeho paru a ti rikali, ze se tamni spolecnost zmenila v poslednich letech hodne.
Uzij si to tam!
whiskas Hahaha, hele za takovy penize I dvoje v moji velikosti bych si nemohla koupit., moje kalhoty na lyze staly presne 100,- Kc, koupila jsem si je v sekaci naproti Narodnimu divadlu. Blby je, ze jsou to XS no, uz ten posledni lyzarsky rok jsem jezdila s rozepnutym knoflikem:-D A myslim, ze jsem jim I v pase parala nejak gumu:-D. Ale vzhledove I funkcne byly super, takove vystihlene oteplovaky, ja se jich nevzdam, udelam kdyztak dalsi krejcovske upravy!
Pinot Noir no já teda taky kaliopky
ušila mi je švadlena a byly barvy petrol...byla jsem moooc pyšná,ze je mám... a švy samo praskaly...
a taky jsem měla fialové lesklé legíny a nosila je s bílýma kozačkama
.... bože můj
Karja
ty jsi tedy hospodyňka, poklad
.
whiskas Hele, jak na co!Kdy bude blackfriday, je to uz dneska nebo az za tyden? Chci dvoje boty, tak zda mam cas se na to pripravit;-)
Karja Až za týždeň. ![]()
Knihu

Karja Třeba na Zalando to frčí už teď, sleva 20%, tuším do neděle.
Pinot Noir Jo, ty byly taky v kurzu. Vyhrabala jsem jedny lyžařské po mámě, pamatovaly asi i Anděla na horách, ale mezi lidi jsem je nikdy nevynesla. Naštěstí.
NO ale! Ja mam zitra apres ski 80s party a zrovna si rikam v cem asi tak pujdu, to by se siklo!!
whiskas 20% je na BF malo, dost veci jde na polovinu ![]()
boty se mi moc libi, vypadaj jak emmeline s dirkovanim! Uka kabat!
Maureen lesklé fialové legíny a bílé kozačky... to býval HIT!! ještě že je to tak dávno ![]()
whiskas Hele, jak na co!Kdy bude blackfriday, je to uz dneska nebo az za tyden? Chci dvoje boty, tak zda mam cas se na to pripravit;-)
no,ale v tenhle cas za tyden uz nic nekoupis.
musis cihat uz rano......![]()
Z barevbých silonek jsme na výtvarce dělali brože, vůbec jsem nechápala, proč je máma odmítá nosit :-D.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články