Zkoumala jsem ty slevy a H&M a Zara pravdepodobne 30%, Banana Republic a Gap asi 50%
V Zare se mi libi zavazadlo do letadla, ha! to si pockam teda.
Zkoumala jsem ty slevy a H&M a Zara pravdepodobne 30%, Banana Republic a Gap asi 50%
V Zare se mi libi zavazadlo do letadla, ha! to si pockam teda.
0zero7 ukáž, ktoré! :)
Karja Třeba na Zalando to frčí už teď, sleva 20%, tuším do neděle.
Tá ale bohužiaľ nie je na všetko
https://m.zara.com/ca/en/yellow-carry-on-suitcase-p16113005.html?v1=20454547&v2=1283036
libi se mi vic veci v Tom panskym
paktofonika Maji hezkej tmave khaki ale je to textil a chci hard shell. Zluta se neztrati :) a libi se mi
0zero7 Ten je pekný, taktiež som si vyhliadla žltý kufor. U nás Zara tuším takéto veci ani nepredáva.
Naslepo a maximální spokojenost!:
Hydratuje a tak akorát matuje (mám Golden Beige).

...používám na den pod makeup. Kolem očí k tomu přimíchám opunciový olej.
0zero7 Škoda, že nebude BF třeba v Massimo Dutti
.
paktofonika To je pravda, ale sleva je na dost věcí.
A např. na Wardow - kabelky, jsou také slevy :-).
pár věcí v zaře

a nějaký basic trika
...všechny se mi moc líbí!.![]()
Miru díky :)
mitford sister všechno je krásné ! Ta karabina to je přívěsek ?
mitford sister Tá mikina je pekná, je to bavlna? V Zare sa mi totiž dosť vecí páči, ale väčšinou to stroskotá na materiále z ktorého je daná vec vyrobená.
mitford sister ten kabát je krásnej! kterej přesně to je?
Antje karabina je klíčenka. momentálně mám běžnou velkou karabinu jako klíčenku, ale tohle je hezčí a s těma malejma uspořádanější, takže upgraduju :) je to z pánský kolekce a mají ještě stříbrnou se zeleným detailem
paktofonika 60% bavlna, zbytek polyester s elastanem. ze zkušenosti vím, že to je celkem fajn směs. od bavlny se to na pohled/omak moc neliší a neopírá/nevygajdá se to tolik
RoSa tenhle ale není to zimák ani trochu, je to umělina. někde jsem ho viděla a líbil se mi. je z takový těžký plihlý látky s výraznou strukturou, ale nepůsobí to uměle na omak. jen teplý to nebude vůbec :)
mitford sisterpeknej nakup...
mitford sister byl by prosim odkaz na kalhoty?:-)
Lama_z_Lana díky!
Zarinya kalhoty sama jsem na ně zvědavá, z toho paklu je to hlavní a asi jedinej kandidát na vrácení :)
Lama_z_Lana díky!
Zarinya kalhoty sama jsem na ně zvědavá, z toho paklu je to hlavní a asi jedinej kandidát na vrácení :)
diky.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.