Jóm krepsilon, to bylo hrozný, při zapocení to strasně kousalo. Moje maminka byla vždycky zoufalá z těch materiálů. Pro bavlněný věci se jezdilo do DDR.
Co jste si dnes koupili/y?
Z barevbých silonek jsme na výtvarce dělali brože, vůbec jsem nechápala, proč je máma odmítá nosit :-D.
Hele, ale to bylo frustrující! Člověk domu dotáhl svícínek z kolíčků na prádlo, chemlonovej kobereček nebo srdce s okýnkama a nápisem MDŽ a jako hned se to někam ztratilo!
Kokoska ten zelenej vypadá moc dobře
whiskas ja jsem si to myslela, mě se líbí
Tak Betty To říkáš, abych měla radost, co? No, chtěla jsem jednou vyzkoušet světlejší barvu a byl zrovna po ruce. Mně osobně se také líbí :-). A jde zapnout až ke krku, což je pro mě bonus.
O.k. důvěřuji vám, tak vteřina pravdy (já už si ho zkoušela, když jsem v Benettonu kupovala kalhoty a svetr):
pár minut stačilo ![]()
Nejvice bych brala verzi navy, ale ten neměli ani v Benettonu, ani na e-shopech, jen na webu Benettonu a ten k nám nezasílá.
rasaNori já si to myslím pamatuju..a ty věříš, že mycelium vyjde :)
Kokoska Už mi přišlo oznámení od PPL a mohu si doručení přesměrovat do parcel shopu. Jen musím zjistit, jak dlouho to tam podrží, jinak musím zprudit Samba
.
whiskas kabát se mi moc líbí, a to jsou ty nové boty?
viktorka_od splavu Děkuji. Myslíš na fotce? To jsou ještě polobotky (respektive bagančata). Nové boty dorazí společně s kabátem. Boty jsem tedy zkoušela, ale měli bohužel už jen 37 a ty mě poněkud tlačily. Byly by tak na silonku, což na zimu není dobré řešení
.
whiskas tlačící boty nebrat, to je jasný:-) ale vypadají taky pěkně
whiskas myslím, že v Parcel shopu to drží 5 dní.
Fakirka Díky, zítra někam zavolám.
whiskas to můžeš přesměrovat na těch jejich stránkách. Přijde ti mail o doručování s odkazem. A tam to uděláš.
Fakirka Už jsem to objevila, jen musím zjistit, jak dlouho to v Parcelshopu nechají, pokud krátce, musím to vyřešit jinak. Ta rychlost mě fakt zaskočila. Asi u nich málo objednávám, tak nemám zkušenost. Ale je fakt, že z AboutYou přišla zásilka také rychle.
clothilde No co bych ti povídala...vykračovala jsem si jako pávice![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články