DNneska jsem si kvuli tobe Mutziputzi nekoupila ruzovou salu (mam uz ruzovou cepici), tak jsem si misto toho vybrala troje uplne bozi kocici ponozky a asi si je zabalim pod stromecek! Ja jsem takovej kycar, ale jsou tak bozi:-D
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Já jsem včera spatřila Lelu ako nakupuje pre Lilinku, z tý růžový voči přecházely, krása
Vykrajovačky ![]()

Mutziputzi Ja pro dceru vubec ruzovy veci nemela, ze mi to prislo nepekny a pak mi to bylo lito, kdyz byla ve spolecnosti jinejch ruzovejch holcicek, takze dalsi velikoatstni kolekce uz ruzova byla:-D
Karja Uka
já taky potřebuju kočičí ponožkyyyyyyyyyyyyy![]()
Nové vlasy a nové brýle.

Maureen Ja mam dvoje, jedny jsou z Gatu, ty maji kocky schovane na chodidle a pak tyhle nizke z no name obchodu..
Bledule moc ti to sluší![]()
Bledule teedavyzeras velmi pekne a okuliare ti svedcia ![]()
Lamicka Ja se nedivim, ze bezne videly ten prwvis. Ja mela nad okem znamenko a posledni roky jsem ho zacala videt, jak zacalo vystupovat. Uz mam odstraneno, vzala jsem I dalsi v obliceji, ale ty se mi zase trosku objevily.
Prosim prosim, jak daleko od oka (treba od linie ras) to znamenko bylo? Dcera ma cca 4mm od spodnich ras, je malinky, ale zvetsuje se. A neumim si predstavit rezat na takovem miste...
Pavlena Ja mela znamenko primo mezi spodnimi rasami. Doktorka mi ho vyndala bez problemu, jen tam mam o neco vetsi mezeru mezi rasami nez jinde - ale o ni vim jen ja...
Bledule super
, taky mám kratší vlasy.
Potrefenáhusa jsou skleněný ty baňky v Tigerovi?
Emerald Bezva vedet, dekuju.. ale stejne asi musime pockat do dcerinych 18..
Bledule Moc ti to sluší, vlasy i nové brýle
.
Potrefenáhusa Tak už ho mám
, díky
.
Pavlena Daleko, ono bylo az pod obocim:-(' Ale zas jsem byla na obycejne esteticke klinice, na nejakym specializovanejsim pracovisti bych se nebala. A byl to laser.
Bledule Super! :) Mňa výber okuliarov čaká, už ho odďaľujem asi tak trištvrte roka, ale poškriabané skla už nie sú ok.
Bledule Oboje super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články