Potrefenáhusa no tento má vyložene rovný a mierne oversized strih, mne to teda vyhovuje
Co jste si dnes koupili/y?
Wanda von Dunajew je moc pěknej, jak se velikosti - žádná zrada, třeba S je fakt 36?
stes vzala som S (normálne mám väčšinou 36/S) a je to teda širší strih bez vypasovania, dá sa kľudne vziať menší ak je človek medzi. Ja už som sa bála výmeny za XS, aby mi neboli krátke rukávy a tento má zas výhodu, že doňho nacpem aj x ďalších vrstiev bez problému
Wanda von Dunajew díky, to je ideální, když se tam vejde třeba i sako.
Mutziputzi To ja som rada, vzala som ten najkrajší co mali a ani mi tých škaredých nebolo ľúto ![]()
paktofonika kolko si si ich nechala rozbalit? ![]()
continuity Vzala som prvý, ktorý mali vystavený na stojane ![]()
Teplá bagančata :-D.

whiskas To nejsou bagančata, to jsou pionýrky
Wanda von Dunajew Ten je pěknej
. Moc se mi líbí barva.
Potrefenáhusa Tak pionýrky, ale zateplené :-D. A proto bude celou zimu +10.
Ale pionýrky jsou v klubu s bagančatama, ne? ![]()
whiskas To bude. Ja odkedy mám Marteny, tak je teplo a nedajú sa nosiť. Prekvapivo je v nich teplo, čakala som, že v nich bude zima. Šikli by sa mi teraz tvoje polobotky.
A bagančata super.
paktofonika :-D ano, tak nějak to funguje. Moje polobotky, myslíš ty lakovky? Na ty je ale zase zima, popraskaly by, jak jsem se dozvěděla.
A díky :-). Jedny teplé boty se hodí. Zvláště v HD :-D (ano HorníDolní)
paktofonika Ještě jsem koukala na tyhle, ale už nemají moje číslo.
![]()
Ty druhý mám už od loňska... Ale bagančata by se mi taky šikly, líběj se mi dost!
whiskas Wanda von Dunajew dobrý nákup
whiskas jsou to tyhle EDITED? nebo jiný?

whiskas už vidim že ne, já jsem si je potřebovala porovnat![]()
Ty naše jsou vagabondy.
... Moje polobotky, myslíš ty lakovky? Na ty je ale zase zima, popraskaly by, jak jsem se dozvěděla.
nesmysl
mám lakované Marteny polobotky už 4 roky (jen jiný vzor) i vysoké, které jsem nosila do -5°C a oboje stále vypadají jako funglovky, popraskání se nekoná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články