Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Dadoo
11674 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:07

Janulik03 změřím. Ve Strašecí je dobré Elektro, tak se zkusím domluvit tam. Normálně u nich jen pořád vyzvedávam balíčky z internetových nákupu, tak bych jim udělala taky nějaký kšeft. Lustr je vedle do chaty, takze to potrebuju komplet.

baltik no přesně! Doručení za nějakých 6-8 týdnů?! Dneska, když jiní dorucjji do 24 hodin?! Přeprodavaji asi z Aliku. Bonami už nikdy víc! 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:24

notna Naši jednou udělali starším sourozencům Vánoce v létě, aby lépe nesli přestěhování.

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:42

Dadoo Jak píše janulík, nic netahej, vyfoť to a změř, oni ti poradí! A nějaký kryt ke stropu aby ta šňůra měla.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:42

Dadoo S Bonami má šílenou zkušenost dcera, objednala si u nich rozkládací pohovku, která byla skladem. To že ji údajně posílají z Francie a bude to trvat 3-4 týdny by i zkousla, ale že se jim ta pohovka někde po cestě ztratila a nikdy k ní nedorazila, bylo nad její i moje chápání. Vrátili jí peníze, sice rychle, ale tím si tu reputaci moc nevylepšili. 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 09:48

U nás se strojí vánoční stromeček  na Dlouhou noc. Takže letos 22. prosince. Bylo to tak, kam má paměť sahá. Nevím, jestli to má nějakou "historii" jen u nás, nebo pro východní Čechy, případně odjinud převzatý zvyk.

A vyhazujeme ho na Tři krále.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 10:42

Tady přidám špatnou zkušenost s Bonami. Gauč na nožičkách, který dorazil rozložený (ok), ale bez šroubků k sestavení. Následné vyřizování se táhlo cca 4 týdny a skončilo vrácením gauče. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 10:55

Ja mam zivej stromek od soboty ozdobenej a vubec neminim vysvetlovat proc At si o tom kazdy mysli co je mu libo

Offline Lamicka
14174 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:20

notna borovici mivaji nasi, ta vydrzi opravdu dlouho pekna.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:38

proč mají lidi tendenci pořád někomu do něčeho mluvit (teď to myslím obecně, na na nikoho konkrétního tady, a včetně sebe, určitě to taky dělám).

z mého pohledu jestli si někdo ozdobí stromek na velikonoce a má ho až do vánoc, jeho věc. sice to asi nechápu a myslím, že tím třeba přichází o určité kouzlo krátkodobosti, ale prostě jeho věc. neumím si představit, že bych třeba kvůli tomu někomu psala hejty na fb (wtf?) nebo ho za to pomlouvala v místní sámošce

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 11:48

Jiná Realita Mně je to šumák, jenom by mě zajímalo proč se tím připravujou přesně o ten luxus krátkodobosti, to je jak koupit si kytku do vázy, to kouzlo spočívá v tý jedinečnosti toho jednoho týdně, ne to mít jako dekoraci, to u mně úplně postrádá smysl a dětem to hrozně zkonvenční podle mě.

A ty mazej k co nejlepšímu doktorovi a fofrem, když tě tady vidim a držim palce!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:13
Reakce na ice:

Ja mam zivej stromek od soboty ozdobenej a vubec neminim vysvetlovat proc At si o tom kazdy mysli co je mu libo

​I ty bydlenko :D A máš samozrejme pravdu. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:16

No jako, já mám vždycky hroznej problém s tím odklízením. Jelikož u sebe doma ráda pořádám večírky, který jsou v drtivý většině nějak tématický, tak ta výdoba mi tam pak zůstane. I pár let

Online Gatita
8619 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:18

MP Meri ha ha, kdysi jsem tam kupovala 4 zidle. Prisly 4 sedaky a jen osm nozicek. Tak jsme si pak furt psali, kolik nozicek je v jakem skladu a kolik na ceste

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:19

paktofonika ja nejsem bydlenka, to me precenujes. Jen jsem podlehla medialni a marketingove masazi a myslim si, ze advent zacina uz 1.10.!

Ji a navrch ho mam ozdobenej neuveritelnym mixem ozdob, a jsou na nem trasne

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:32

Jsem mela na Bonami vybranej pracovni stul. No... takze Ikea to zase jisti po zdejsi diskuzi :D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:40

paktofonika Ty buď, bydlenko, ráda, že u nás ve městě seženeš estetickej, když si to bez něj neumíš představit

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:40

Mňa neuráža, keď si niekto ozdobí doma v akúkoľvek ročnú dobu... ale v obchodoch by s tým ešte pred začiatkom adventu mohli dať pokoj, tam to vnímam ako jasný nátlak na moju peňaženku

A nech nie som OT, tak som si kúpila spacák s perím

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:42

Wanda von Dunajew Kde, ten je moc peknej!

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:48

Potrefenáhusa Je to Medicine, z answear... majú ešte vínový a modrý tuším

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 13:50

Wanda von Dunajew Dekuju, já si to potrebuju zkusit, bojim se koule