razorblade Moc ti to sluší, dobře jsi udělala :-).
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade kúpu ľutovať nemusíš, pristanú ti
bram Super
.
Dnesni nakup ![]()

nellielovett Ty boty jsou hodne dobry, budou ti pasovat. Skoda, ze ja je fakt nepotrebuju a I mi takovyhle moc neslusej.
Jo a ja si na svych zimnich vagabondech ukopla spicka, odloupl se kousek kuze....ale myslim, ze si za to muzu sama, respektive ostre topeni:-(((
Karoleena Tak dík no, polobotky v zimě ![]()
. Ale rozdýchala jsem to a zjistila, že je nepotřebuju :-).
Kokoska Takový nákup zahřeje, chtělo by to krb
.
Karja A to znamená, že potřebuješ nové, zvláště, když jsou ve slevě
. Nevidím důvod, aby ti neslušely.
Kokoska mnam! posles ![]()
pecka Chápem. Ja sa teraz cítim byť za dámu v Martensoch. Ako môže sa to zdať ako blbosť, ale fakt v nich mám skvelé nohy, opticky dlhšie a štíhlejšie
Len som prišla na to, že k nim potrebujem nový batoh. :D
Karja Jo, to byl fakt kup, ze kterého mám radost.
Navíc jsem jedny boty dnes prodala, takže vlastně peněženka v klidu, v botníku pořád stejně místa, jako bych ani nový boty nekoupila.![]()
whiskas Hele, mne tenhle ten typ bot dela fakt ty krivy nohy, nekecam. Kozacky jsem taky vzdycky vybirala dobu, ted uz vim po cem sahnout, ale tyhle ,,perkovy typy,, to mi nejde.
nellielovett
Jo bot neni nikdy dost!
Karja Nevěřím, ale chápu
.
whiskas Joo, tak tomu ver:-D Ja mam takovy ty krivy kolena, proste fotbalovy nohy a slimky a tyhle boty to jeste zvyraznuji. Ale sukne normalne nosim, zas takovej blazen nejsem;-)
Karja Tak hele, já mám otřesný kolena (hlavně takové ty tlusté vnitřní valy), takže bych vlastně měla chodit max. v kutně, ale přestala jsem to řešit, jinak bych se zbláznila.
whiskas Prosim te kolena, to v zivote clovek neresil, nez prisel sem na parfumanii:-D:-D
Karja To by ses divila
.
0zero7 nepošlu, to by manžel nebyl rád. Ale i když já tomuhle pití moc neholduju, tak tahle je fakt dobrá, "smoked". Tu desetiletou jsme už měli, přivezli jsme si ji přímo z destilerky, takže to je jistota. A dvanáctiletou vyzkoušíme.
razorblade moc pekny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články