paktofonika to vyzerá super
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa jsem sice asi o 14 dní opožděná, ale nedá mi to. Kde se dají koupit Sparťany? Já je tak miluju, pěstoval mi je dědeček. Letos nás bohužel opustil, takže jablka už nebudou...
Malenge Jahodarna Vraňany, teď nevím, jestli ještě maj
paktofonika Jednu perinu jsem videla snad jen v televizi, to nemuze mit nikdo!
Karja proc?My ji mame.
uz pres dvacet let.....tedy ne furt tu samou![]()
Karja Já ji třeba mám :-).
Karja U nas to neprichádza v úvahu kvôli tomu, že mne je pod tenkou zima a priateľovi pod hrubou teplo. On ma letnú perinu a ja zimnú :)
Zarinya Mne je to hrozne nepohodlny, proste si rada s tou perinou delam co chci ja...ale ja nesnesu ani aby na me nekdo sahal ve spanku, musim mit vlastni prostor. Ale asi bych si zvykla, kdybych musela, ale nechtela bych:-D Ale kamaradka usina s manzelem v objeti....eee z toho mam uplne husinu!!!!
Karja tak s tim se nezacina po x letech ....to musi vyplynout od zacatku....driv jsme meli i jen jednu beznou velikost ted uz mame 220×240...s tou uz si muzes delat co chces bez omezeni....a az budem chtit kazdy svou....bude neco spatne.![]()
Ale kamaradka usina s manzelem v objeti....eee z toho mam uplne husinu!!!!
To jsem vydržela tak první tejden!
barbucha To mozna nekdy v osmnacti, dneska ani s tim Bradem bych to nedala! To uz snad radsi s kockou!
Já moc nejásám ani z Poppy - ale ta se ke mně dostane tak jednou za půl roku, když zapomenu zavřít dveře! Páč jsem si okamžitě, jak to jen situace dovolila, zřídila pro vlastní peřinu i vlastní ložnici
Brad by moh chodit akorát na krátkou návštěvu ![]()
barbucha Chci byt tvuj pes!
Tak Poppy nestrádá - druhá ložnice bejvá votevřená ![]()
Karja Ja mam velkou perinu sama pro sebe... a kdyz mam nekde spat pod tou polovicni, tak se pod ni nevyspim, protoze se do ni neda poradne zamotat!
Dalsi Armani stiny, timto dekuji Kokoska za pripomenuti. Barva 46, hodne studena bezova, super jsou.

Santal Le Labo a jejich pletovy krem
Potrefenáhusa díky moc, i kdyby už teď neměli, píšu si na příští rok.
0zero7
jen mi trochu vadi ta inovace obalu, s tim delsim steteckem se mi lip pracovalo.
razorblade Mám to úplně stejně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články