Kokoska super! tak musela jsem to zkusit:)
whisky a bourbon muzu, i skotskou, ted mi velmi chutn ai mezcal, jestli ma manzel rad smoky, tak bych mozna nekde zkusila v baru
Kokoska super! tak musela jsem to zkusit:)
whisky a bourbon muzu, i skotskou, ted mi velmi chutn ai mezcal, jestli ma manzel rad smoky, tak bych mozna nekde zkusila v baru
paktofonika aspoň máš vážny dôvod na nákup ![]()
Mojim nohám nepomôže žiadny typ topánok. Keďže mám skoro všetky rovné, skúsim tieto, ak sa v nich neprizabijem ![]()
pecka mam dojem ze je to varianta tech mych novych vagabondu a ty jsou opravdu stabilni a pohodlny, na vyslap bych se v nich nevydala, ale popochazeni a posedavani uplne v pohode. a jsou krasny![]()
viktorka_od splavu áno, je. Len myslím, že sára je vyššia trochu. Sestra veľmi chcela šnurovaciu verziu,len nemajú jej číslo.
Koupila jsem si přechodový kabát. Vůbec si ale nejsem jistá, jestli ten vzor na sobě snesu. ![]()

a sako a cigaretové černé kalhoty.

To mám z toho, že nenakupuju vánoční dárky.![]()
Dadoo Pěkné
.
whiskas Ted akorát přemýšlím, jestli není blbé, si jako nekuřák koupit cigaretové kalhoty ![]()
Dadoo
kabát vypadá dobře. jsem si hodně podobnej zkoušela a uplně skvěle mi seděl i se mi líbil ale nakonec jsem si ho nekoupila, že se mi nebude k ničemu hodit![]()
Dadoo krasny kabat
Dadoo Ten kabat ti vzorem bude na stoprocent sluset.
Dadoo moc pěkný kabát
Dadoo kabát vyzerá dobre
pecka Super, Marge bude mať z teba radosť! :D
Marge je nadsena ![]()
Ty jsou fakt krasny ![]()
MP Marge tak to ma teší... Už len aby sadli na nohu a neprizabila som sa v nich :)
pecka Drzim palce ![]()
A jestli ti sednou, tak doufam, ze se v nich vyfotis, at mam taky nejakou radost tady ![]()
Ľanové povlečenie

paktofonika Krasny!
Karja A za polovicu, takže som nemala na výber :)
paktofonika A kdes to poridila, neni to HM? Ja podobny dekor mam, myslim, ze takovej ten matnej saten to je a normalne to vubec neprevlikam,teda jako rano peru, vecer povlecu, protoze se mi to hrozne libi! Len bych asi taky mohla mit na leto;-)
Karja Áno je to H&M. Ja už jedno mám a vyhovuje mi, len za plnú cenu je to dosť, a zrovna dnes som natrafila na tieto. Tie na dvojitú perinu boli ešte lacnejšie, ale my jednu perinu mať nemôžme :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.