Kokoska me nevadi kratsi delka. Tenhle ma lepsi aplikator, Jak je uzsi ze strany da se udelat linka jen nad rasami. Schnou teda mnohem rychleji nez ty puvodni
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 jo, to schnutí je asi rychlejší, to je fakt.
Kokoska ta nova barva ale bozi! Jakou jsi koupila? Nechce se mi to hledat :)
0zero7 mne taky ne :) Takova sedoruzova, stinuju to sedyma Astor perfect stay v tuzce, hezky to k sobe ladi.
A ted koukam, ze ta tuzka uz se snad ani neda koupit? Sakra, proc zase! Kdyz mi neco vyhovuje a zvyknu si na to, tak to prestanou vyrabet, uz nekolikrat se mi to stalo.
Kokoska to je klasika!!! Grrrrr
koupila jsem si pro mě novinky od The Ordinary - tonikum a cleanser
tonikum je hodně příjemný, pleť je taková hebká, jemná, cleanser zatím nemám názor.... jsem zvyklá se odličovat Mixa gelem + foreo a tohle mi do toho nějak nezapadá. A nevím, jestli tím foreo můžu na obličej patlat i olej? abych to nezničila
edit: megaobří fotky mi nejdou zmenšit, tak pardon

Místo lesba šatů jsem nakonec vybrala tyhle.
bram Úžasná barva
bram ty jsou krasny
bram Super! Mám z Cos čierne merino a chodím v nich stále. Najlepší nákup tohto roku :)
bram jeste hezci nez lesby, dobre jsi udelala
Kurnik který sou ty lesby?!
barbucha takovy teply cerny... Nekdo si je kupoval.. Nevim uz kdo
Ty vlněný s tříčtvrtečním rukávem?
Jako lesba hadry by se tam dalo voznačit víc modelů v tom případě...
barbucha Áno, to su ony.
ako lesba hadry by se tam dalo voznačit víc modelů v tom případě...
No to ano :))
Ale jestli se ta zelená verze dostane do slev, asi se pro ně vrátím :)
Jsou krásný, lesba nelesba, škoda že já bych je měla až na zem.
Isca paktofonika @Lamicka stes díky, ta barva rozhodla. Sice už jedny podobný mám, ale co se dá dělat :)
barbucha Tak neviem aká je vaša výška, ale pre predstavu, ja mam 163. A tie merino mám až po členky, ale tie sa nedajú odfotiť.
bram Podobné sa nerátajú.ne priateľ tvrdí, že mám všetky šaty rovnaké, ale to nie je pravda samozrejme :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články