whiskas ona je ta latka pruzna....to asi dela hodne.jinak mi to vetsinou pne u techto strihu.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonikata zastera je bozi ![]()
Zarinya Mne bola zástera veľká takže som v nich vyzerala ako idiot ![]()
paktofonikajo kdyz ja mam 34 tak tobe museli byt velky.:-)
Karja jeste jsem si vzpomela, kamoska pouziva VS telovy spreje, protoze taky nema rada vylozene parfemy. Me nevoni, protoze jsou vetsinou sladke, ale maji i vyjimky, tak mozna by to bylo neco pro tebe?
https://www.notino.cz/victorias-secret/?f=1-1-146-6362-3620-5924
Kúpila som si kórejský zázrak :)
![]()
0zero7 diky,taky sem sazela na ty s rukavem,vyhlidle je mam od cervna,ale sebekriticky musim rict,ze mi vic slusi ty druhy.
uzsenemuzudockatleta.
paktofonika nahlas pak recenze na serum. Ja sla vyzkouset ten Lush a ten co jsi vybrala na me voni jak horka lekorice. Dost zajimavy!
jeste jsem zkousela Lord of misfortune a Pansy a dobry! Lord mi pripomina Angel panskyho trochu. Tak uvazuju ze si ho znova poridim. Toho Angela teda. Mnam.
0zero7 Fakt lékořice? Tu neznášam, to mi nesmie do domu. Na mne ale vonia faakt dobre, sadli sme si :D A to sérum som mala vyhliadnuté už dlho, tak snáď bude fajn, dokúpim k tomu ešte Ordinary Moisture factors, začnem konečne piť toľko vody čo mám a budem veriť, že do konca zimy dám pleť akosi dokopy.
paktofonika Krásná lahvička (protože modrá
), kam na tyhle novinky chodíš?
whiskas Od jednej pani, čo točí na YT filmy prevažne o kórejskej kozmetike. :) A nekorejske veci od Caroline Hirons.
zástěru mám, ale že by byly pružný... je to takovej bavlněnej krep. a mám obvyklou velikost... ale jsou moc boží, to potvrzuju
Kabát s raglánovými rukávy, tak doufám, že do něj půjdou nacpat objemnější vršky.
Brioso Po tom pokukuju taky, moc se mi líbí, jediný mínus je neexistence zadního rozparku.
Isca To jsem ani nezaznamenala a upřímně nemám tušení, jestli mi to bude vadit nebo ne. Co mám jiné dva zimní kabáty, tak tam rozparek taky nemám. Ale jsou zase střižené víc do áčka, takže ve spodní části jsou širší, tak uvidím.
moora tak maji 1%elastanu....coz neni buh vi co,ale oproti pevnym coconum ....
Brioso odkud je?
Já ten svůj pepito posílám zpátky. Je obrovský, navíc strašně těžký.
Zarinya Ty jsi drobná, tobě ty plachtový půjdou dobře.
Já si je zkoušela taky. Jako kdyby tam ta zavazovací plachta nebyla, tak by byly super, ale jak jsem je zavázala, byla jsem jak stan pro 4 osoby. Až jsem se musela sama sobě smát.
Ale jsou pěkný.
Dadoo je fakt,ze ve predu je ty zastery dost.![]()
diky.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články