paktofonika mam za rohem, zkusim ted pres obed. Pisou Patchouli, tonka a grapefruit
Co jste si dnes koupili/y?
Ten grapefruit vôbec necítim, ale nemám nos na rozpoznávanie zloziek. Ja mám vonia/nevonia :D
paktofonika Ja jak kdy, no a samo jsem zacala nakupovat tu lip stain a na vyzkouseni jsem zapomela, tak po ceste z prace :)
Dnes som objavila tento parfém a kúpiť ho pôjdem hneď zajtra
Super!!!
To zloženie vyzerá fakt dobre!!!
slniecko Je fakt super, po pár hodinách je trochu sladší, ale vôbec mi to nevadí. Je to presne to, čo som hľadala!
...taky jsem jukla na složení a na fragranticu a vypadá to hodně dobře!
Jak jsi na tu vůni přišla.?..
Ja jaem minule byla nadsena z vune z HMka... zkusila jsem tam nejakou rose absolu a po novym roce az se dostanu do Phy, tak se pronisnad stavim...
Dvoje saty
ale ty jejich velikosti jsou zahada...jedny 34 a druhy 38.![]()
Zarinya Oboje mám v košíku
A který jsou ty menší?
Zarinya pěkný nákup!
Garfiety 34 jsou s tim rukavem
Zarinya Vidíš, to bych zrovna tipla opačně, ten Cos je fakt ruská ruleta! Díky moc.
Miru Bola som si v Lush kúpiť guľu do kúpeľa a pristavila som sa pri parfémoch. Ostatné som neskúšala, nemala som dosť času. :)
...tak to je dobré, když je to jakási intuice a klapne to...![]()
paktofonika To si dam do nejaky poznamky az pujdu pro sampuk. Jsem uz dlouho neparfemovana, ale tak nejak mi prijde, ze neco lehkeho by to chtelo, jen tak slabe.
Garfietaky sem tipovala obracene. Nesla sem si do kabinky 36 a 38 a vracela se pro 34....jeste ze sem je vcera neobjednala pres eschop. ![]()
Ty druhy bych mohla mit 36ale nemaji a 38 jsou oversize ![]()
Karja To nie je ľahká vôňa a výdrž má fakt dobrú, ale na výber ich majú viac.
paktofonika Tak uvidime no! Ja bych brala spis nejaky lehky telovy sprej nebo tak neco...ja nic silneho nedam, vcera jsem lehce pri nakupu drogerie brouzdala zda neco takoveho neobjevim a neobjevila jsen.
Zarinya Fakt? Přitom tam obrovské nevypadají. Ty jejich velikosti jsou tedy opravdu
.
Zarinya Tie prvé som skúšala, škoda len tej zástery, ktorá mojej postave nelichotila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články