paktofonika kto je to prosim na YT s korejskou kozmetikou?
Co jste si dnes koupili/y?
Zrušila jsem odpolední venčení psa a hraní si na vzornou hospodyňku a vydala se ke cosákům, a dobře jsem udělala! Není nad osobní návštěvu - včera jsem celou noc študovala stránky na netu a nevodvážila jsem se...
Výsledek skvost: volnej dlouhej svetr, další svetr původně inzerovanej jako šaty... obojí super k džínám... a jako náhodnej nález eště volný triko taky vydávaný za šaty.
Urgentní potřeba saturována zejména těma svetrama, zaplaťpámbu za ty dary.
Brioso díky, na mě stějně namají. Což je dobře :-D
barbucha Pěkný :-).
Jsem velmi spokojená, mám co jsem potřebovala - dík za spolupráci ![]()
lemon29 Magdalena Lach, ale je to v poľštine, ale s titulkami sa to asi pozerať da.
barbucha Ten prvý som dnes zakúpila sebe a jeden ako darček pod krak. A priateľ si tam kúpil 2 vlnené svetre a oba môžem nosiť i ja!!! ![]()
vy mě štvete! já ho měla v košíku, a v průběhu večeře mi ho někdo vyfouk! ![]()
barbucha Ty jo, to jsou fakt všechno věci akorát na tebe. Dobrej nákup
!
Já jsem si hned ve středu, jak ten výprodej spustili ten první den jen pro odběratele newsletteru, odklikla tady ten krátkej vlněnej kabát k těm mým cosáckým gatím. kterej jsem si v butiku zkoušela před měsícem, ale nechtělo se mi za něj dát plnou cenu https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/coats-and-jackets/coats/product.boiled-wool-jacket-black.0788747003.html?utm_source=dealmoon.com&utm_medium=affiliate&utm_campaign=1&utm_content=10&utm_term=738996&ranMID=42840&ranEAID=Jv*v1/Wldzg&ranSiteID=Jv.v1_Wldzg-Sl.6h6yYEtB1f9iKfDn8Bg .
A dobře jsem udělala, pač už druhej den se po něm zaprášilo úplně.
A už mám i potvrzeno, že ho budou doručovat v pondělí, takže bude akorát k Ježíšku
.
Jsem si původně chtěla nadělit tradiční vůni, jenže na lulua je ausgerechnet vyprodaná
. Tak tohle je taková adekvátní kompenzace
.
barbucha ten merino rolák mám taky objednanej, tak už se těším!
barbucha Rádo se stalo :-)
barbucha ten první svetr boží
barbucha Teď v lednu sraz bohužel ještě nezvládnu, ale na únorovej už se chystám, tak snad bude příhodné počasí![]()
paktofonika dik, moznost zapnutia titulkov mi nezobrazuje, ale skusim, co sa bude dat vylustit
whiskas jo, to je mi jasne, mna zaujimal ten konkretny kanal na YT s korejskou kozmetikou, nejde mi vyslovene o tento produkt
lemon29
jasný.
711990 v h&m v Letňanech maj jedno zlevněný lněný povlečení 200x200 za 949,- akorat jahodově růžový

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články