Lama_z_Lana jenze to sem byla v 8.mesici tehotenstvi!!!
ja pevne doufam, ze ted budu aspon z pulky tak stylova jako moje oblikaci dvojce nellielovett
Co jste si dnes koupili/y?
Ava to je dulezity, hlavne obdarovat sebe:D
711990 ta fotka byla dobra ale!
711990 u satu samozrejme nezustalo ![]()
711990 Ty jsou super a v tkave modre jeste vic! Kurnik zjara jedu do COSU, fakt me zacinate navnazovat! Sice to absolutne nemam kam nosit, ale jak rikam, ty lepsi veci nosim na nakup do Billy;-)
Lama_z_Lana ta fotka byla podle me minimalne stejne vtipna jako ta s melounem:D ale tesim se na ne, minimalne budou friendly na kojeni:D
Ava to nikdy nezustane!
Karja hele do Billy dobry podle me!
Karja v Bille budou čumět...
díky všem a whiskas tyhle boty ještě nemám doma, tak nevím. obecně boty z manga mi přijdou normální jako všude. je to spíš kus od kusu
Catherinne Jj, do Billy uz mam jedny zdedene po paktofonika, doufam, ze se do toho vlezu:-D Objednala jsem si k nim boty ve slevach v HM a neprijely, hlavne ty jsem si objednavala I za ucelem ,,dorovnani k postovnemu zdarma,, takze to me nastvalo dvakrat.
Karja To je děsnej úpadek, co? Když se během procházky chci zastavit v Bille nebo na poště, tak se taky obleču jakože "líp" ![]()
711990 Tak ty už nemaj
.
whiskas na tebe by byly giganticky! Dyk ja s brichem oblikla XS uplne v klidu:)
whiskas na ty druhý jsem taky koukala, mně se líbí, ale já jsem prdlajs odborník. Ještě se mi tam líbily dvoje kalhoty, ale byla jse na sebe přísná a nekoupila ![]()
Pinot Noir No, ja myslim, ze v te Praze jsou prece jen jine moznosti, tam I do toho parku se clovek muze treba trochu lip obliknout:-D.
KarjaMůže, ale pokud nepočítám řidiče v projíždějících autech, tak ve všední den dopoledne obvykle nepotkáme živou duši, takže když nejdeme pro nákup nebo do lékárny, beru to tak, že mě vlastně nikdo neuvidí
.
711990 ja nad douchovou dumam uz od rana! A taky premejslim, jestli si neobjednat ty saty, co jsem si minulej tejden koupila, jeste v posrane zelinkavy barve, ve ktery ji ted maj ve sleve... ale kdyz si predstavim, ze za necelej mesic kupuju novou kuchyn, sedacku a dalsi drobnosti, tak si zas rikam, jestli mi jedny nestacej :D
Pinot Noir No, ja jsem taky byla prekvapena, kdyz jsem nedavno byla u kamaradky v Praze na navsteve, ze jsem relativne moc lidi na tech ,,baby atrakcich,, hriste, park nepotkala...Clovek je obcas zdrblej, jak tady na vsi krouzi sam, od jednoho ciziho cokla k druhymu, ale asi by ta kazdodenni realita v tomto rocnim obdobi nebyla jinde o moc jina;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články