A jakej ten kod na tech 10% teda je? :-)
Co jste si dnes koupili/y?
Brioso WELCOME10
Mozna to patri do blbejch dotazu, ale kam davate furt dalsi a dalsi hadry? Za novej svetr vyhodite starej? Protoze ja ne a pak nekdy nevím fakt kam s tim a to jsem to letos omezila. Si teda myslim...
Ale koupila jsem 3 nový spacaky, kabáty teda. Ale vyhodila jen jeden stary. ![]()
stes No, jestli nakupuješ takhle ve velkým, tak se nedivím, že to není kam dávat ![]()
rozarka ne, normalne ne, to byla nejaka... Jak to rict... Krize, nahoda, nedopatření![]()
rozarka ne, normalne ne, to byla nejaka... Jak to rict... Krize, nahoda, nedopatření
![]()
v Reserved mají pěkný pánský trika, koupila jsem psa astronauta a dinosaury.
slniecko čestně
Mozna to patri do blbejch dotazu, ale kam davate furt dalsi a dalsi hadry? Za novej svetr vyhodite starej? Protoze ja ne a pak nekdy nevím fakt kam s tim a to jsem to letos omezila. Si teda myslim...
kdyz si koupim neco novyho, vetsinou vyradim starej kus. Pravidelne hodnotim, co uz nenosim, a i kdyz to jsou treba i jeste pekny veci, vyrazuju.
stes Nakupujem málo, to co je v super stave predám ďalej, to čo je v dobrom stave, ale nie úplne vhodné na oredaj darujem tým, ktorým je potreba.
stes nedopatření , chápu
To se tak někdy přihodí. Já se snažím vyvažovat stav ve skříni rozloučením se s nějakým kusem. Ne vždy se mi to podaří, ale pro klid najdu aspoň pár ponožek ![]()
kdyz si koupim neco novyho, vetsinou vyradim starej kus. Pravidelne hodnotim, co uz nenosim, a i kdyz to jsou treba i jeste pekny veci, vyrazuju.
![]()
Koupila jsem si Cos tyhle šaty a přijdou mi z těch všech variant nejpovedenější :-).
999 Ty v nich vyzeráš určite skvelo :)
paktofonika Myslím, že by ti taky slušely :-).
999 ty jsou super
999 Oj, veru nie :(
stes vyrazuju dost casto, posledni dobou radsi vyhazuju nez nakupuju;-)
Že já musím vlízt zrovna do dvou dneska suverénně nejnarvanějších obchodů v Brně. :) Košile ze Zary, knížky z Dobrovskýho...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články