Miru Já zatím taky ne, proto své obžerství nesvádím na Methionin. Bohužel se tedy zatím nekoná ani zvýšení růstu vlasů. Ovšem alespoň méně padají. Je-li to však díky Methioninu, netuším.
Co jste si dnes koupili/y?
...to poznáš cca za tři měsíce. Resp. vlasy, co Ti padají, mohou být "mrtvé" až i tři měsíce. Tzn. zkus si vzpomenout, co Tě tehdy hodně sebralo, nějaký velký či dlouhodobější stres a z toho to padání je...
No, a když vezmeš, že vlas roste cca 1 - 1,5 cm za měsíc, tak min měsíc braní čehokoliv, než vyroste nový vlásek aspoň kousek.
Ale mně ten methionin taky zabral a pak čínská medicína.
Docela mi sedla tahle gucci, tak jsem nevahala

ale na blizici se dovolenou chci neco lehciho, takze dnes jeste toto.

A svicku do koupelny, je to ta vetsi, krasne jemne voni, ikdyz nehori

Pěkný nákup!
objednala jsem si pár triček v reserved a dost mě zmátlo, když mi přišel balík sinsay
tam jsem si chtěla objednat čepice na chození se psem, tak jsem myslela, že jsem si je tedy asi objednala, jen si to nepamatuju ![]()
![]()
edit: dodávám, že čepice jsem si opravdu neobjednala a uvnitř byl reserved. asi jim došly správné obaly :)
Jiná Realita tak já jsem zas byla přesvědčená, že si kupuju mátový a heřmánkový čaj a doma je čaj na hubnutí:-O![]()
viktorka_od splavu horší by bylo, kdyby sis objednávala čaj na hubnutí, a doma byl třeba dort :))
kocoureksuggy dekuji :-)
Dúfam v zázrak samozrejme ![]()
![]()
...měla jsem od této značky šampon proti padání vlasů a pak nějakou masku a byla jsem velmi spokojena.
paktofonika Tento šampon používá manžel a vyhovuje mu velmi. Ale má doporučeno vždy po vypotřebování na chvíli vysadit.
Davies používám i ja už pár let a jsem spokojená.
paktofonika Doufat můžeš
. Ale pokud se ti mastí pokožka, tak věřím, že to zabere. Zdá se mi, že na temto problém zabírá dost šamponů - spokojená jsi byla i se Sachajuan, ne?
Na padání a řídnutí vlasů nefunguje bohužel nic. Zrovna jsem si říkala, co zase vyzkouším a došla jsem k závěru, že už asi nic.
Koupila jsem si šaty na ples a ještě k nim potřebuji boty. Kožené, nesmí mít pásek kolem kotníku. A teď ten největší oříšek - vel 35. Nemáte tip?

whiskas Spokojná som I naďalej , ale chcela som niečo s lepším zložením :) Úplne prírodné šampóny sa mi doteraz nie úplne osvedčili,tak uvidím.
Já dostala vzorek šamponu od kolegyně a pak jsem si ho sama objednala
(vlasy sypké, a jakoby pevné, silné a hladké současně. Používala jsem ho mimo jiné i tehdy, když jsem zkusila třeba jiný šampon kromě mých oblíbených a začala mě svědit hlava, tak tento mi pokožku vždycky hned zklidnil)
https://www.uvlasku.cz/davines-naturaltech-energizing-shampoo-sampon-proti-vypadavani-vlasu-250ml/
...myslím, že jsem měla tuto masku:
(vzala jsem právě jen toto malé balení na zkoušku. Přece jen jsem masky od této firmy vůbec neznala. Musím říct´, že přestože malé balení, vydrželo mi to hodně dlouho! Masky stačilo fakt malinko, promnout mezi vlasy a efekt super)
konečně kabát...!!! jsem už velká holka

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články