Karoleena Jak sedí ta košile? Vzala jsi normálně svoji velikost? Se mi líbila už dřív, ale nakonec jsem na ni zapomněla.
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett Nee, mám o číslo menší, v mé obvyklé velikosti (M) už byla fakt dost oversized.
711990 Tak ne, welcome 10 zřejmě na přihlášené účty nefunguje, což mohli dát vědět dříve, třeba heslem "neplatný kód". Právě mi přišel mail, že objednávka není aktuální (důvod neuveden), byť zaplacena a že peníze blokované z karty se na ni do tří dnů vrátí ... Tak z toho fakt nejsem moudrá. Objednat znovu?
whiskas to je divny...to nebude kvuli tomu, ne? Nevyprodali treba to zbozi?
Nevidel ste nekdo v cos tenhle? 
jestli se tam mam hnat..diky
stes Ja delam jednou do roka velkej privanve skrini. Naposled na podzim jsem vyhodila nekolik pytlu, takze ted mam ve skrini pomerne dost mista na zaplneni :)
711990 Nevím, také si nemyslím, že je to ten důvod. Ale těch kabátů měli 24.ještě dost, tak nevím, kde je problém.
711990 Tak změna, další mail:
Hello,
We thought you’d like to know that your order is now on the way.
711990 Už to asi chápu. Nejdříve mi nešla zadat platba, respektive, zaplatila jsem (a hned 2x) a nikde žádné potvrztení, tak jsem psala na customer service a zřejmě mi odepsali na můj dotaz ohledně případné dvojí platby. Po půlnoci jsem to pak zkusila znovu a ta objednávka již prošla, takže jen poněkud chyba v odpovědích a čase.
whiskas mně od COSu přišel včera mail Your order has been delayed... tak stále doufám, že balík bude sice zpožděnej, ale kompletní (4 kusy)... objednávala jsem 23.12., a po mé objednávce ty kusy hned zmizely z nabídky, takže vždy poslední kus asi... je to adrenalín teda ![]()
RoSa Bude překvápko, no
. Držím nám palce.
Karoleena Díky, zkusím se tam ráno zastavit.
Karoleena košeľa sa mi páči. No kým sa dostanem do Zary, už ju mať nebudú a objednávať online ja nerada.
Catherinne Díky, tobě by taky slušely :-),
paktofonika Zkoušela jsi je?
999 určite v nich vyzeráš super
999 díky, líbily by se mi do práce, akorát pak trnu kdy je zničím...
pecka Díky :-)
Catherinne Tak v tvém případě to do práce moc nevidím, je to vlna a hedvábí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články