whiskas Skúsiť môžeš, nikdy nevieš ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne Takže všechny ty šampony a vodičky proti padání vlasů jsou naprosto na nic? ![]()
paktofonika Už jsem toho zkusila dost a je fakt, že vlasy mi padají méně, ve smyslu, že už nemám plný odtokový kanálek ve vaně a plný kartáč vlasů, ale ta kvalita je stále dost na bodu mrazu.
whiskas Tak já jsem zázrak nečekala... čekala jsem aspoň něco, ale fakt nic. Ale třeba na jiném typu vlasů to nějaký efekt přinést může. Každopádně to neublížilo :)
whiskas tak znala jsem tři magistry a asi shodou okolností, ale fakt měly na hlavě pět chlupů třema řadama. Tak kdyby v té lékárně zázrak byl...
A jedna vždycky říkala:
kdyby všechny ty krémy, pilulky na hubnutí a vodičky fungovaly, byly by všechny štíhlé, krásné s vlasama po zadek. A přijďte se na nás podívat...
whiskas mně to funguje. začalo to ale být vidět asi po 2/3 spotřebovaného balení. neaplikuju to ale pravidelně jak píšou, prostě když si vzpomenu, ale pak zase nešetřím.
prostě to zkus, nestojí to moc, a budeš vědět, jestli to funguje zrovna na tebe. ptát se lidí zrovna u těhlech věcí nemá moc cenu
mitford sister To je fakt, je to podobné jako u krémů. Někdo jásá, pro někoho průměr. Zkusím
.
Catherinne To mi připomnělo, před Vánoci jsem vyslechla v Havlikově apatyce velmi zasvěcený výklad o novince na vlasy. Docela bych i uvěřila, slečna mluvila fakt přesvědčivě. Ale to co měla na hlavě, mluvilo ještě přesvědčivěji.
rozarka a ktere?
Mme na vlasy jedine ricinovy olej a ted chci zkusit mezoterapii na vlasy, nezkousel nekdo?
kdyby všechny ty krémy, pilulky na hubnutí a vodičky fungovaly, byly by všechny štíhlé, krásné s vlasama po zadek. A přijďte se na nás podívat...
![]()
Candance Nepamatuju si přesne, něco s cibuli a ještě něčím. Tu cibuli si pamatuju, slečna dávala všem přivonět a žádný nelibý odér tam nebyl. Jen bohužel to asi dívka neaplikovala sama.
A nebo předtím neměla na hlavě nic.
rozarka mne cibule na vlasy docela po porodu pomohla ale ten smrad. Jenze jaa tam vazne nic nemela
Cibulovo fazolový šampon a sérum - včera jsem to u Havlíka očichávala, protože mě zajímalo, jak to voní. A voní to pěkně, žádný nepříjemný odér.
jerry Jojo, fazole to byly. Mě ta vůně taky přišla dobrá, jen ty účinky bych brala s rezervou.
Když to nepomůže, rozhodně to neuškodí. Koneckonců nějakým šamponem (mýdlem, šampukem...) si člověk vlasy umýt musí.
U me na vlasy jednoznacne zabral Methionin. Jenze. On je v kombinaci s milionem B vitaminu. Nez jsem si to uvedomila, vyzrala jsem si +4 kg... A taky je nutno pocitat s hustou srsti vsude... Ale vlasy zbesile podrustaly, takze spousta antenek a la Rakosnicek. No proste sama pozitiva.
Pavlena Že by se po Methioninu tloustlo
?
whiskas vit.B zvysuje chut k jidlu. Dava se treba i detem, ktere malo jedi.
Lamicka Tak to jo, já myslela, že člověk přibere již jen pouze po jeho požití. Rozežraná jsem aktuálně tak jako tak
.
Já po methioninu žádné zvýšení chuti k jídlu a ani zvýšení růstu jiného porostu než vlasů nezaznamenala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články