999 tak pak už jedině na neděli...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
999 No neskúšala, pretože už hneď sa mi zdalo, že to nebude dobre.
paktofonika Myslím, že s těma Martenama ideál :-).
stes Ja delam jednou do roka velkej privanve skrini. Naposled na podzim jsem vyhodila nekolik pytlu, takze ted mam ve skrini pomerne dost mista na zaplneni :)
Raz ročne niekoľko vriec? To je celkom dosť oblečenia. Stihneš všetko unosiť? I keď ma tu obviňujú z častého nakupovania, tak vyhodiť jedno vrece, tak mám prázdny vešiak. :)
999 Tak dobre, pôjdem ich vyskúšať :D
paktofonika :-)
paktofonika Ono to mam kazdej rok jinak :) ale tim, ze jsem v poslednim roce dost pribrala, tak letos byl ten pruvan vetsi a vyhodila jsem spoustu veci, ktery se mi libily, ale uz mi nebyly. A rekla jsem si, ze i kdybych zhubla, coz bych rada, tak bych se k nim stejne uz pak nevratila. :)
711990 Douchovú si už asi vrátila čo?
paktofonika Ne, chystala jsem se s tim zitra do dpd shopu. Nekam ti ji hodim, chces? :)
Nekoupila ale dostala

Prý je to úžasné. Ne že bych to potřebovala. Ovšem chce to pravidelnost, takže já to nejspíš zase nedocením.
Znáte někdo??
A hromadu dekorativky od Burberry, tak jsem na to zvědavá. Včetně EdP My Burberry Blush v kuličce! To jsem ještě nikdy neměla, parfém v kuličce.
Dadoo ja si dnes trochu spontanne koupila jednu vuni gucci a taky k ni byl pribaleny i edp v kulicce, do kabelky se mi to zda celkem fajn.
Dadoo neznám, ale hned to jdu zkoumat :))
Dadoo znám, funguje to, ale ty to fakt nepotřebuješ :)
jinx Přesně, do kabelky a pořád poruce. Šikovné.
Jiná Realita prozkoumej tady je odkaz
Dadoo Koupila jsem si to před rokem v akci za pulku, ale vůbec mě to nenadchlo, efekt nula na mých vlasech...
Dadoo Těším se na reference dekorativky od Burberry - prý je skvělá.
mitford sister moonlight Tak se nějak shodněte
, funguje to, nebo ne? Dosud jsem žádný zázrak neobjevila
.
whiskas Jiná Realita U mňa žiaden výrazný efekt.
whiskas *zázraky neexistují * mi vždycky říkala jedna magistra ![]()
paktofonika Catherinne Díky, nepotěšily jste mě, ale ušetřím
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články