Já jsem se letos také konečně odhodlala. Mám černé a trochu vyšší. Doufám, že opravdu budou teplý!!
Co jste si dnes koupili/y?
Dneska mi přišly nový zimní boty. Moje předchozí jakožetimberlandy jsou už ve stavu, kdy v nich nemůžu mezi lidi, tak jsem zbrousila k Vagabondům. Jsou super, jen příšerně těžký, tak snad se v nich naučím chodit. :D
![]()
5ks plesových šiat
, z ktorých (dúfam že len) 4ks vrátim...
holt po prejdení svojich možností v kameňákoch...
A ani ich sem nejdem dávať, lebo vzhľadom na to, že jediné kritérium bolo "tak toto by som snáď dokázala zapnúť" sa nie je čím chváliť ![]()
Office Shoes teď mají dost velké slevy na Vagabond. Mimo jiné model Whitney s gumou, co má pecka , teď mají za 1850 Kč, všechny velikosti k vyzkoušení v Arkádách. A musím říct, že jsou moc pohodlné, i přes ten poměrně vysoký podpatek. :)
Ja si objednala v Lidlu leginy, dzeginy a dve kosile, abych mela co na sebe:-D:-D.slniecko Takze taky nic zverejnovanihodnyho!
Janulik03 Ty jsou! Mají nějaké zateplení?
rozarka neviem ale myslim ze nemaju. U semisiek je to zbytocne, sni som ich nebrala kvoli teplu ![]()
Podařilo s mi sehnat ty vyprodaný učebnice, ať žije oxfordbooks. A ještě ponožky, jsou docela příjemný..

Janulik03 cizmicky jsou krasne, odkud?
stes z takej stranky ze az ma hanba fackuje
stoja 19,90€. Takze tak, no ![]()
Janulik03 No,ted jsem napnutá...
Janulik03 to je fuk, jsou pekny, nemusi bejt vsechno Značka!!
Maureen tak jsem taky ulovila COSackou sukni ![]()
A muzescza to ty, ja uz bych na ni adi i zapomnela.
Si rikam, jestli nebude na nasem meste v moc velky koncentraci ![]()
Lama_z_Lana
mám z tebe radost
normálka jsi mě fakt potěšila...jsem ráda,ze jsem někoho strhla svým špatným příkladem...sukni jsem měla dvakrat a moc dobře se nosí-dobře jsi udělala ![]()
...no a myslím,ze Hradec ty dvě sukně unese a já stejně furt jezdím autem..ze bysme někdy vzaly sukně společně na kafe![]()
Maureen
sukne bude na meste dobre poznavaci znameni!.
Ja furt cihala, jestli mi nedaj do slev kosile, co se mi libej, ale tak sukne jako kosile! ![]()
Maureen Lama_z_Lana Damy, tou sukni jste na sebe na nasem malomeste namalovaly terc :D ted vas s Edge a jeste jednou osobou, co je odsud, ale nedokazu vypotit nick, muzeme sledovat! ![]()
Lama_z_Lana já se bojím si něco on-line v COS objednat,osciluju mezi 34-36-38...no ale zase jako fakt,ze sukne se ve slevách vyplatila![]()
razorblade ha!!!a Velký bratr(Velká sestra)nás bude hlídat a je s inkognito ámen![]()
razorbladeprosimte tak strilej nezne. Treba do nohy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články