barbucha pěknej.
..ale nenos ho s těma teplákama a lodičkama na kačence ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie no ale sama sem tomu neverila:D kdybys to zaprela, verila bych ti:))
Jakýpak draho, dyk je za půlku! ![]()
To bych musela oboje dokoupit, a to teda se fakt nechystám. Holt nebudu in ![]()
711990 Náhodou to je super, já už jsem si kolikrát říkala, jestli bych někoho poznala....ale obávám se, že i kdyby jo, stejně bych se bála oslovit. Ty mě teda mrzíš, ale tam jsem byla tak zaměřená na výběr, že bych tě nechytla, ani kdybych do tebe vrazila ![]()
Tak vzhledem k tomu, že nosim jen černou nebo tmavomodrou, je tohlecto pro mě velkej vodvaz a dost se bojim vzhledu dobře uleželý mrtvoly... ale nakonec tam v nejhoršim fláknu černou šálu a vlk se nažere...
Garfie a ja mela vyhodu, ze uz jsem jen konzumovala a mohla se nad tim zamejslet:D
Garfie já mám pudrově růžovej a dobrý, až jsem překvapená, jak hezky a ne blbě sladce, vypadá.
stes Já růžovou nezatracuju, jen si ji jaksi neumím představit v blízkosti barbuchy ![]()
Garfie
úplně v blízkosti??? nebo by stačilo jen na ní?
stes Skoro se bojím i v blízkosti....
připadne mi dost ostrá...(@barbucha). Ale tak má nějaký vnučky, tak možná jen na ní? ![]()
No no!
Ale jako v tomhle jsem s tebou, sama si růžovou v mý blízkosti nedokážu představit, pokud se teda nebude jednat vo šunku...
barbucha známe své pappenheimské ![]()
Garfie zarucene![]()
barbucha khaki je neuveritelne univerzalni barva. po sedy a cerny moje nejoblibenejsi, da se kombinovat skoro se vsim (ja ji mam nejradsi s pruhovanym namornickym trickem)
Jo, jdou k tomu snad všechny barvy. Mně se eště moc líbí s červenou, i teď s tou nově vobjevenou oranžovou... na jinejch samozřejmě, sama na to nemam vodvahu, mně bude stačit černá k tomu.
barbucha To jsem ti zrovna chtěla napsat, jak jsi chtěla na khaki kabát černou šálu, že by se spíš hodila oranžová... pak jsem si říkala, že bys mě poslala někam ... ![]()
Bodejť.
Teď jak jsem sháněla bundu pro zřítelnici, viděla jsem snad v Quiksilveru krásnou - zvenku khaki, vevnitř a v kapuci oranžovou. Strašně moc se mi líbila! (no neprošla
) Ale chce to kapku soudnosti, jako já fakt nejsem teenager!
barbucha hele, jde k tomu i vínová, bordo...tyhle odstíny a to nemluvě o hořticový, curry, kukuřici, rezavý, zrzavý...ještě nebudeš vědět, jakou dřív
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články