Zarinya no tak ten s mou barvou pleti tvoří mrtvolnou kombinaci společně se vzhledem pacienta se žloutenkou...a že jsem jich vyzkoušela
hele,já si fakt myslím,ze ti "olivová"sekne..
Zarinya no tak ten s mou barvou pleti tvoří mrtvolnou kombinaci společně se vzhledem pacienta se žloutenkou...a že jsem jich vyzkoušela
hele,já si fakt myslím,ze ti "olivová"sekne..
Když tu čtu ódy na khaki, je mi skoro líto mojí parky vyhozené před pěti lety a vlastnoručně vytvořené z maskáčové celty před 30 lety ![]()
Zarinya nellielovett Maureen díky
Edge uz sem je sem davala

Isca nemusis litovat, takovou prodavaj v COSu, urcite to bude dustojna nahrada z identickyho materialu![]()
711990 Myslíš že jim ČSLA..ehm, AČR prodala přebytky?
No, ty dvacetiletý nohy v šortkách už k tomu stejně nemám.
barbucha Khaki je nova cerna, rikala pani v Camaieou!
Taky mám takovej dojem, je všude...
Nenaváděj
Jinou barvu - to bych musela nějakou vůbec mít! ![]()
Ale vídám ty khaki parky, kabáty apod. hlavně s černou, a nepřipadá mi že ji to zabíjí. Je teda hezká i s džínama... ale nahoru to chce něco jinýho. Co bílá - triko nebo košile? No však to vyzkoušim, až přifrčí.
Ale v interiérech, pokud správně čtu ty internety!
pecka myslím že ty jsi sem dávala někdy mezi svátky nákup trojích kalhot z Asosu? jsem koupila, dnes přišly a všechny mi sedí![]()
viktorka_od splavu Nebola to betsey ?
viktorka_od splavu ja určite nie. Až do návratu k mojej minuloročnej veľkosti nohavice nekupujem.
Ale som rada, že si dobre nakúpila.
viktorka_od splavu Nekecej vsechny troje jsi obslehla? Tak to byl dobrej kup, dvoje se mi libily dost. Ja ted jedu na teplacich, uz mam novy dzeginy z Lidlu, novy teplaky z HaM, ale ted z Manga mi jedou dve kosile, kardigan a sortky tak tfuj tfuj tfuj, snad mi to bude sedet!
Karja mně co jsem přibrala z lidlu nic nesedí:-)) držim palce, věci z manga bývají fajn. já mám ještě na cestě ten barbušin baloňák za padesát éček, ale moc tomu nedávám, v mrákotách probouzení nevim co mě to napadlo
viktorka_od splavu No, jako ten Lidl je z nouze ctnost no, ma doma. Hlavne jsem zapomnela, ze jednou mi ruply kalhoty na zadku prvni den noseni....No s Mangem mam dobre zkusenosti, I s objednanim, tak snad to sedne. Jednou jsem si objednala saty na svatbu, vyzvedla cestou z dovolene a vyzkousela poprve az druhy den, ten svatebni a dobry!!!
Karja no jasne, ale na doma ted uzijes nejvic zejo:-))
barbucha Mne to s cernou prijde takove nijake, ale ne ze by se to nedalo nosit, to se urcite da... s dzinama naopak uplne ok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.