Maureen tahle by mi asi stacila i 38, ale chtela jsem 40 (tu mam vyzkousenou), abych do ni mohla pohodlne zastrkavat svrsky a mit ji porad trochu volnejsi.
Ja tam teda uz osciluju mezi tou 38-40 ![]()
Maureen tahle by mi asi stacila i 38, ale chtela jsem 40 (tu mam vyzkousenou), abych do ni mohla pohodlne zastrkavat svrsky a mit ji porad trochu volnejsi.
Ja tam teda uz osciluju mezi tou 38-40 ![]()
Lama_z_Lana sim tě
to je přece velikost v pohodě...a koukej se sem blejsknout![]()
razorblade zde!
Maureen uz jsem sectu pri zkousrny blejskla, tak az neco vymyslim ![]()
Jo a jeste jsem vzala nejaky trika v reserved, ale obzvlast se tesim na tohle

Lama_z_Lana Tak to je boží, po tom se taky mrknu!!
JankaM na tebe jsem uplne zapomnela, promin! Ja tady totiz zaznamenala jeste jednu uzivatelku z HK. Nas tady teda je! :)
razorblade A to si ta sukně už nějakou dobu vykračuje i u sousedů.... Ale do HK v ní teda radši nepojedu![]()
Maureen Lama_z_Lana Ta sukně se vám fakt povedla. Zrovna na ni koukám, ale usoudila jsem, že by mi byla moc dlouhá, tak to zase zavřu
.
Lama_z_Lana právě jsem dokončila v reserved objednávku a tohle triko mi nějak uniklo :-(
razorblade Hlásím se taky!![]()
Poéma přesně tebe jsem myslela! :)) jen jsem si nemohla vzpomenout na nick :D
razorblade
Těší mě, Poéma.
Nic si z toho nevzpomenutí nedělej, málo píšu a stopro mám ještě horší paměť.
razorblade hele, aby to nakonec neskončilo tak, že budeme významně mrkat na nějakýho chudáka, kterej o parfumanii nikdy neslyšel ![]()
Edge To by bylo nahodou vtipny. Ja jsem jednou potkala ve futuru pani v kokonech a taky jsem si ji prohlizela
lamu a maureen bych ale asi podle zbytku poznala, verim tomu![]()
razorblade to je fakt, zrovna tyhle dvě jsou lehce rozpoznatelný
razorblade Edge co co co???....takže my s Lamou jsme rozpoznatelné na první dobrou?![]()
Lama_z_Lana super triko![]()
Baloňák zateplenej a k němu čepičku .
V životě jsem nic zelenýho/khaki? neměla... čas na změnu?!
barbucha jeste predevcirem jsi tvrdila ze to neni tvoje barva, ne?
kazdopadne povedeny kousky v krasny barve!
barbucha super, Khaki je bezvadna barva!
barbucha me to tady fakt vyjde draho![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.