razorblade ať se ti dobře bydlí a kachnu si kup třeba tu porcelánovou![]()
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade a po jezírku nesmutni, mohla by ti vytect pracka![]()
razorblade ja mam momentalne nejakou blbou vztahovou naladu, odstehovala bych se i do malyho holobytu nejradsi. Snad to prejde.
Přeju, ať to brzy přejde. 2020 je takový “úhledný” letopočet, musí to být dobrý rok!
Ginevra dik, uvidime.
razorblade sťahovať sa do svojho je super, tak nech sa ti dobre býva.
Ja som kúpila lístky do divadla na február. Aspoň sa mám na čo tešiť.
Eště jeden kabátek... ale když jsem se jen cvičně koukla na cosácký stránky, von tam na mě úplně mrkal!
barbucha Ten je úplně na tebe :-). Super.
No hned jsem na něj lehla, a byl poslední, po zaplacení zmizel. Asi teda spíš k džínám to vidim, se sukní je to model rakev ![]()
Tenhle top, ale v černé barvě. V Lindexu měli dnes navíc ještě další slevu na všechny zlevněné věci.
Oblečený fakt nevypadá špatně.
Hodinky a rovnou I nahradni reminek

0zero7 krásné hodinky
Taky kabát, zlevněný s další slevou vyšel podstatně levněji než v odkazu
S tmavošedýma džínama a perkama vypadá líp než na produktovce
0zero7 Krasny a to oba dva reminky! Das pak foto na sve ruce? Ja teda hodinky neunosim, ale kdyby jo, chci tyhle!
Magráta diky, libi se mi i Daniel Wellington, ale nemeli v te velikosti co jsem chtela. Komono ma hezky taky, nebo Vincero, Cluse jsou hezky, ale moc vyraznej napis. MVM taky hezky, Kapten and Son se mi libi jejich chrono, ale chtela jsem jedoduchy, tak nakonec tyhle... Jeste jsem mela vybrany zlaty, ze zkusim oboje a ty vyprodali, tak vyber jasnej.
Kokoska Ukazu, jasne. A ty ukazes kabat! :) me se jich libilo vic, ale nakonec jsem se stejne vratila k prvnimu vyberu.
Tady je jeste par co jsem obhlizela. NEkoupila

U

Ty DW jsem zkousela s kozenym reminkem.
0zero7 hodinky chtela videt Karja, ale to je jedno, taky jsem zvedava. Kabat ukazu, jasne, ale ted jezdim 14 dni MHD a je mi porad zima, tak taham burtobundy. Az zas budu mit auto, tak bude stacit na prebehnuti neco lehciho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články