0zero7 ty posledni se mi moc libi, Kapten & Son.
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 taky se mi líbily kapten, tak jsem se koukla po internetech a mají příšerný recenze - tak jsem si to hned rozmyslela - bacha
mitford sister dik. Ja to nestudovala vubec. Objevila jsem je nakonec az a ty Rosefield maj tady v obchodech uz dlouho. Takze volba jasna :)
0zero7 Cluse a DW y som nekúpila už z princípu. Má ich na sebe pomaly každá blogerka. Neviem či to iných motivuje ku kúpe, ale mňa to priam odstraśuje :D
paktofonika aha. To nevim. Ja je nesleduju, ani na insta atd. Cluse maj moc tlustej ten napis DW se mi libi celkem. Ja mam na insta Hlavne jidlo, vino, nejaky umeni a design a pak veci ohledne zdravi, nejaky rehab kliniky a cviceni a tak. Bych to mela asi teda prehodnotit!!! ![]()
0zero7 To akože sledujem nekvalitné profily? Mám na insta psov a mačky, plus na druhom profile skôr veci ohľadom plánovania času, jeden motivačný profil (aké telo by som chcela do leta) niečo o stravovaní, asi dve fashion blogerky, niečo o cestovaní, samozrejme iba balast, ale že by som sledovala len blogerky to nie a i tak je ten DW na každom rohu.
Neeee!!! To vubec. Delam si srandu ze JA sleduju nekvalitni profily, kdyz neznam jaky hodinky leti mezi instagram holkama. To byl vtip! Nebo mel bejt teda. ![]()
paktofonika posli motivacni telo profil! Me se libi nektery holky na insta co cvici nebo dobre vypadaj. Ale moc to nemuzu povazovat za vzor protoze maj vetsinou jiny proporce. Vyska, soumernost atd.
0zero7 No tak ono stačí, že rozkliknej nejaký celebrity profil z VIP vlákna a on mi potom IG ponúka podobné profily :D Takže hlavne neotváraj nič z VIP vlákna :D
paktofonika Já otvírám a o těch hodinkách jsem v životě neslysela, mě to nabízí akorat vysavač a jar ![]()
0zero7 Vieš čo, radšej nie. Nechcem zase vytvoriť flame na téma veľmi chudá, veľmi svalnatá, nemá pekáč buchiet, ona len tak stojí takže v reále je tłusta, veľmi veľký zadok, veľmi malý zadok, veľmi veľké prsia, veľmi malé prsia, divne sa tvári, určite nič neje, alebo je až príliš, je zdravo, je nezdravo... No chápeš že? :D
Potrefenáhusa Tak mám blbý IG, alebo je to preto, že nesledujem české a slovenské profily a v zahr. je to viac rozšírené?![]()
paktofonika Spis te ig vyhodnotil ještě jako potenciální cílovku
Potrefenáhusa Tak to vyhodnotil blbo, ja nenosím na rukách nič, ani prsteň nezvládnem. I tie pekne Casio čo mám doma ležia len tak.
paktofonika neboj, taky mam zahlceno DW:))) skacou na me i z profilu o vareni pomalu!
0zero7 sem si rikala, proc sledujes insta nejakych rehab klinik. A pak mi doslo ze asi spis REHABILITACNICH?![]()
711990 Tak aspoň že nie som blázon. A všade super zľava 15% s kódom trapka15 ![]()
paktofonika presne:D az si rikam, ze jich ta firma musi vic rozdat ve spolupraci, nez realne prodat![]()
Na IG jsou reklamy? Já tam žádný nemám ![]()
711990 No a preto by som si to nikdy nekúpila. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články