euridike barva i materiál jsou boží. Fakt mi je líto, že mi nejsou
Antje přes boky sedí skoro dobře, snesly by klidně o cenťák až dva míň, ale i takhle by se daly nosit, bohužel v tom vršku jsem utopená, potřebovala bych širší ramena
bram super vlajka :) a mne neprijde, ze by ti byly velky, vypadaj, ze pres telo jsou akorat...
bram skoda, jsou krasny! Mne dnes dorazi taky jedny, ale moc uspechu taky nesklidily, tak radsi je necham inkognito:)
bram jj, tak snad ještě budou menší. Jsou krásné, barva i materiál vypadá pěkně.
711990 ukaž...třeba jsou to ty, co mám na cestě taky
mne taky prijsou akorat a jsou moc hezke
bram jsou krásný a vypadáš v nich dobře (Ale možná je to zkreslený jak je to zrcadlo malý)
razorblade haha, díky :) no na fotce vypadají akorát, protože jsem se trochu natočila, aby byly vidět ty záševky v pase, někdo tu poptával fotku, jak vypadají ve skutečnosti. Ale kdybych se vyfotila zepředu, tak už to vypadá jinak
Antje jsou to takovy kosilovy ala pradlena, jen v tmavomodry.
bram Ty šaty jsou moc pěkný, škoda jich.
711990 modrocerny? Jedou ke me!
bram sluší ti ale moc! A je to ta tlustá bavlna, že? Hned bych se brala, ale na mě je to moc teplé, musela bych čekat do zimy :))
bram a jaká je to velikost?
bram jsou krásný
bram tie su mega! Skoda, lebo ti fakt pristanu.
bram ja jsem chtela vratit jedny saty co mi nebyly cca preddvema tydny , depo DPD neprijimalo.
Mko jsem necekala, pripadas mi hodne utla.
Antje tak snad se to za 100 dnů zlepší.. ![]()
Antje
tka doufam, ze nam budou sluset:)
711990 musí, nebo jim pohrozíme vrácením za 100 dní!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.