Co jste si dnes koupili/y?
pračku, ledničku, sadu příborů, polstry na zahradní křesílka..zabydluju se ![]()
Nechcete si někdo něco koupit v Mohitu? Potřebovala bych něco obšlehnout ![]()
wendulka Stačí si odřeknout takových 4-5 flakonů a máš to doma![]()
No tak abych se zacla trosku vracet do normalniho zivota, tak koncne svuj oblibenej Sensai maku-up a Cabotine kvuli nostalgickym vzpominkam na bezstarostne mladi ![]()
bram pěkné šaty :)
711990 Ty jsou pěkný, škoda, že maj kaz!
Ounz no dost me to stve, delaj mi hezky ramena a vubec jsou nahore hodne lichotivy. I kdyz teda jsou dost dlouhy. A ted nemam sanci je vratit a novy za plnou cenu taky objednavat nechci, tyhle byly za tech 20% dolu. Zvazuju, ze ty patenty presiju na klasicky cerny, ale nechci to zmastit:(
711990 ty jsou super,taky o nich uvazuju.:-)
O to nejde. Já už jsem nad tím i uvažovala, jenže pro mě samotnou nemá taková mašinka význam, když kávu u nás piju jen já.
wendulka No, teď by se ti ale hodila.![]()
711990 tyjo ty sou dobrý
711990 chápu..tohle naštve. Tak zvaž to přešívání, ale člověk by to chtěl mít nový pěkný, že jo
711990 ty jsou super, to bych si klidne presila, nez absolvovat opruz z vracenim. Teda jestli se tu daji koupit nejaky vhodny patentky
711990 Jsou nadherny a ja bych se taky asi hecla a prisila to sama. Ale mozna bych jim to nafotila a napsala, ze chci priste slevu.
Sice asi vitr...ale zkusila bych to
711990 a my budem podobne vysoky.
Pujdu si je vyzkouset,mozna,ze v pondeli u nas cos otevre.
jakou mas velikost?
bram tie saty su ale fakt pekne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.