SunEclipse tak to uplne super nakup
Co jste si dnes koupili/y?
Mne dorazil hojdaci slonik
je krasny uvidim ci sa bude pacit aj krpatej o tyzden.

Ounz bram Luna presne, ja to chci mit hezky, no:) uz jsem jim poslala foto a shodou okolnosti mam i uplne identicky patenty doma, jen ty jejich jsou posity latkou. Takze to zas takova hruza nebude, ale stejne no.
Zarinya mam 40 a sedi presne. nezapnuty jsou volnejsi, jakmile se to secvakne(zkousela jsem s kolickem), dost se zuzi. Kolektivky kuzelkovy mam taky 40, jinak obvykle 38 nebo 40. Takze velikost odpovida.
711990 diky ja vyzkousim jen sem chtela byt pripravena po kterych sahnout,ale stejne nevim...
ja mam saty z cos od 34 do 40.![]()
Pěknej nákup
Dobře děláš - kola ekonomiky je potřeba začít pořádně roztáčet.
711990 ty jsem nejak prehlidla, jsou moc pekne! Ja bych je nafotila a poslala mail ze si je chci nechat, meli by ti poslat voucher.
Me jedou jiny, takova prodlouzena kosile. Napul modry napul cerny. Vzala jsem o cislo mensi, protoze ta kosile byla velka, tak uvidim.
To je ale mašina...vysloveně profesionální. Tak ať ti z ní chutná a dlouho a dobře slouží.
jerry Ďakujem, mašina robí skutočne profesionálnu kávu, je skoro bezúdržbová a snáď bude aj dlho bezporuchovo slúžiť.
Korsičanka To nepopírám, ale pravdou je, že já bych ji prostorově neměla kam dát. Moka konvička je přece jen skladnější a zase ještě nejsem takový kávový fajnšmekr, takže prozatím mé potřeby plně saturuje![]()
Doufám, že ji co nejdřív vynesu ven!

Lenka7717 co je zac? Myslim, ze by se mi hodila.
jerry no já budu točit jak osel rumpálem..mám ještě dlouhý seznam ![]()
711990 Na ty jsem taky koukala... co pruramky? Ja se saty bez rukavu bojim bez vyzkouseni kupovat, protoze u vetsiny jsou ty pruramky v my velikosti hrozne velky
Tulipe asi je a asi ji potrebuju a maji 20%slevu! Libi se mi i v te zlute ![]()
moora jo, maji docela volne pruramky. Ja to mam rada a prijde mi to hezky, ale kdyz se na to ptas, musim rict ze to bude chtit peclive vybrat pradlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.