Lenka7717 no prave, to zrusene Norsko a nevesely vyhled dal ![]()
Takze jsem objednala s 20% slevou na tom odkazu od Tulipe ![]()
Kokoska Objednala jsi žlutou?
Lenka7717 ne, sice se mi libila, ale tu hnedou uziju vic.
bram ty modry saty jsou krasny a slusi ti moc, podle me ten vrsek ma byt oversize. Hned jsem si je taky objednala :)
No ze dvoje daty, ale dve kostky drozdiho ![]()
Cerveny chci hlavne na bratrovo svatbu, ktera je zatim z kvetna prelozena na nekdy
moc se mi libej ty reseny zada, tak snad mi sednou.

Lama_z_Lana ty červené jsou krásné. Můžu se zeptat odkud?
clothilde Jsou ze zalanda, značka nějaká tuším Molly Bracken.
Lama_z_Lana dík, jsou moc hezký
clothilde No ted hlavne aby sedla ta velikost ![]()
Ty červený vypadají fakt pěkně
. Škoda, že už jedny dlouhý červený mám
.
Lama_z_Lana určitě sedne... mě čeká účast na svatbě /svatební matka/... mám na šaty krásné modré hedvábí... Jen nevím, kdy se k hedvábí a k švadleně dostanu...
Muž dnes koupil 500g droždí. Bude asi pomazánka a pak se upečeme.Teda já.
Kokoska ta hnědá je krásná! žlutá taky, ale nemůžu mít všechno :) ale taková kabelka se užije, viď?
ja teda potřebuju hlavně novou peněženku, jen ty nové modely mají úplně jiné uspořádání, snad se mi to tam všechno vejde
Lama_z_Lana krásný šaty, sexy ta záda ![]()
Tulipe uzije, ja jsem si navykla na male kabelky, kdyz uz nemusim nosit hory lejster.
Lama_z_Lana ty červené vypadají fakt dobře... těším se na fotku:-D
wendulka červených šatů není nikdy dost
Lama_z_Lana jsou úžasný. samozřejmě mou velikost už nemají![]()
No, já vzala Mko, tak doufám, že mi ten zadní výstřih nespadne až na zadek. No se bojim, že v nich budu trošku machnička jak jsem mrňavá, ale což už - dávat si nereálný předsevzetí jako že zhubnu, nooo ![]()
viktorka_od splavu nevim teda, jakou velikost hledas, ale ted mi to tam ukazuje, ze jedno mko i sko tam je ![]()
tak jsem si dnes koupila 1, slovy JEDEN slunečník, a doma rozbalila krabici, a v ní jsou ČTYŘI slunečníky
a já si říkala, že je ten slunečník nějak těžký ![]()
![]()
Tady asi nikoho neoslní, ale objevil se běžecký baťůžek. Špatné načasování, ale podruhé ho zmiznout nenechám. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.