Luna jo, krátký i pro tebe:-). A ještě si tak potichu říkám "zkus to nebarvit, Luno". Já vím, šediny přidávají let, ale ty jsi tak výrazná a zajímavá, že bys to mohla unést - s dobrým střihem.
Co jste si dnes koupili/y?
Makara Aby to nebylo jak v Diky za kazde nove rano: "Tys byla vzdycky zajimava, takhle budes jeste zajimavejsi".![]()
Zarinya ten se mi líbí, vyfoť se v něm pak ![]()
Zarinya habit dobrý, som zvedavá na outfit
Jo, to jo, radost mám![]()
Luna rozhodně barvit:-) ale střih ti bude slušet jakýkoliv
Luna ja jsem za nebarvit, jednak myslim ze ti to bude fakt sluset a uneses to, druhak nabarveny je stejne dycky videt, ze jsou barveny...
taky ted nebarvim a nechavam dorustat z kratkych na delsi, uz mi jsou videt sediny.
Myslim ze to vypada cool, tady je to ted celkem v mode, takze se mi to libi, no a koneckpncu nabarvit se da vzdycky :)
Lilly_Ku a niekto sa farbi aby to bolo vidiet ![]()
Asi jo, ale ja uz sedivejici mela, nechavala jsem barvit u kadernika a musela bych chodit co dva tydny, abych vepredu nemela skunka :)
Janulik03 jak dopadly ty zelene saty s holymi rameny?
Lilly_KuU mě chvilku trvalo, než jsme to s kadeřnicí vychytaly. Výrazně zesvětlit, opakovaně rozbíjet od pěšinky světlejšími pramínky, spousta času a peněz. Teď si to sedlo, čtyři týdny dobrý, pak klidně ještě jeden se sprejem na pěšinku. Ale jak jsem psala výše, šedivé vlasy se mi líbí a určitě se k nim někdy propracuju. Jen to chce všechno ostatní hranka linka
.
999 co je hranka linka? Nebo to je preklep?
Lilly_Ku Není :-). Já to používám ve smyslu perfektní. Prostě pokud máš šedivý vlasy, musíš je mít skvěle upravený, hezký make-up, nebo aspoň rtěnku, dobrý brýle...pak se mi to líbí moc.
Candance podlamna dobre, nechala som si ich, vyuzijem ich ![]()
Lilly_Ku Mam to takhle. Zkusila jsem fotku trochu zesvetlit, aby to bylo trosku videt...

Luna to vypada super.
Myslim,ze za takove "promelirovani "
plati zensky u kadernika tisice.![]()
Zarinya Je,tyhle šaty jsem měla zrovna dneska na sobě. Nosím je ráda.
Luna Ty jsi fakt kráska :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.