Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Makara
3648 příspěvků moje polička 15. května 2020 20:48

Luna a sakra! Nechtěla jsem se moc rozepisovat. Tak správně: jsi  krásná,  výrazná a zajímavá.

Ta následná fotka to jen  dokazuje. Máš spočítané hlasování barvit/nebarvit? 

Když budeš chtít barvit na svou přírodní (jak ji vidím na fotce), tak fakt za 2 - 3 týdny budou vidět odrosty. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. května 2020 20:52

miuu ja si je ted zkousela doma  a moc se tesim az v nich zitra vyjdu.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:09

Zarinya Mozna mas pravdu. A jinak ty saty, cos koupila vypadaji super!

999 V 7. tride jsem vyhrala soutez o nejosklivejsi holku tridy. Jednohlasne!

Makara No, zatim to nechavam, ono to skoro neni videt, je to jen takovy pruh uprostred.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:17

Luna Krásná jsi..

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:31

Luna tak to budto hlasovaly zavistive spoluzacky, nebo ses vyloupla v labut  :)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:33

Luna Jsi moc hezká. A přidávám se do týmu nebarvit, ne každá má ty šedý krásně stříbrný jako ty:-)

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:42

Luna jsi krásná a jsem tým nebarvit ;)

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:50

Luna Jsi opravdu moc hezká, ale půjdu proti proudu - nabarvit! Šediny jsou jistě v mnoha případech krásné, interesantní a charismatické, ale zbytečně by ti zatím přidávaly léta.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:59

Luna nebarvit! S tvou tváří a očima ti šediny nepřidají na věku, ale na jedinečnosti.

Barví se kdejaka nana, ale jen málokterá žena si může dovolit přiznat sediny. Ty s přehledem.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 15. května 2020 22:24

Luna Já bych taky nebarvila, i když trochu let ti to asi přidá (no a?) - tmavý vlasy mi jednak přijde hrozne tezky nabarvit, aby to vypadalo dobře (já ještě v životě s barvou spokojena nebyla) a navrch s tema tmavyma vlasama na sebe člověk plete strasnej bič, pro mě je představa holiče každý 4 týdny teda děs. 
prijdes mi na to vyloženě dobrej typ, krásný oči a zajimavej obličej

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. května 2020 22:40

Luna mi se to fakt libi moc, navic se malujes a nosis saty... na takovej trochu edgy look jsi vylozene typ a kdyz te to prestane bavit,holt nabarvis :)

Ale chce to dobrej strih, bud fakt hodne kratky nebo nejakej udrzovanej aspon mikado.

Dej pak vedet, jak ses rozhodla :)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 15. května 2020 22:47

Luna ty jsi fakt krásná:-)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. května 2020 22:52

Luna Nevím, jak na živo, ale takhle na fotce super, jakože fakt super! vypadá to cool a upraveně. Tudíž hlasuju pro nebarvit

Navíc jak píše Potrefenáhusa hezky nabarvit tmavou je těžký nebo minimálně to neumí každej (pro mě by byl vopruz i ta nutnost návštěv kadeřnictví, ale to třeba někoho baví). 

Online Karja
44706 příspěvků moje polička 15. května 2020 22:59

Luna A ja jsem zas tym barvit;-). Mne na sediny prijdes moc mlada a moc tmava! Ale rozhodne bych to zkusila bez, chvili, jak se budes citit a pak se za par tydnu rozhodnes;-)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. května 2020 23:53

Luna ja hlasuju nabarvit, sediva budes jednou spoustu let a ta tmava ti moc slusi

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. května 2020 23:56

Zarinya Ty COS vypadají super. Jak jsou prosím dlouhé - myslím vzhledem k tvé postavě? Díky.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 15. května 2020 23:56

Luna kdybych měla barvu jako ty, nebarvila bych dávno. Moje vlastní barva je ale taková divná, myší, a ta se šedinama vypadá hrozně. Navíc v délce. 

Takže já ti upřímně přávidím ten pepř a sůl. V kombinaci s krátkým střihem a tvou tváří je to super!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. května 2020 23:58

Luna Ty oči! Krása. Co se týče šedin, na někom se mi líbí, další osobu bych nejraději odeslala ke kadeřnici :-D. Myslím, že s tvým obličejem a aktuálním účesem bys šedé vlasy snesla. A nabarvit je můžeš vždy, takže proč to nezkusit .

Offline viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 16. května 2020 00:48

999 jj tak. šediny nesnesou žádnou ležérnost, nedovolí oddych, nic neodpustí. Luna by to určitě zvládla na 200%, ale je to škoda tolik vynaloženého úsilí, ještě ji čeká strašně moc let, je na to mladá. ještě by mohla tu energii věnovat úplně jiným věcem

Lilly_Ku to pak není udělaný dobře. já se taky snažila původně barvit na svou skutečnou barvu... to ale nefunguje. buď uneseš tu realitu (což nepochybuju že ty s tím nebudeš mít žádný problém) nebo se musíš přizpůsobit změně, jít na to jinak

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 16. května 2020 06:30

...musím ještě napsat, že jak jsem procházela ty obchody - strašně se mi v butiku Gerry Weber líbila

jarní parka.

Velmi jednoduchý střih - pouze hlavní kapsy a šnůrka na stažení v pase.

Z lehoučkého, neprůhledného/neprůsvitného materiálu, pevná ale taková lehká hladká a splývající/"těžká" tkanina v nádherném sytém starorůžovém odstínu.

Bohužel nad mé možnosti už.

Tu bych si jinak koupila taky.