Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. května 2020 08:14

999 jj tak. šediny nesnesou žádnou ležérnost, nedovolí oddych, nic neodpustí. Luna by to určitě zvládla na 200%, ale je to škoda tolik vynaloženého úsilí, ještě ji čeká strašně moc let, je na to mladá. ještě by mohla tu energii věnovat úplně jiným věcem

Lilly_Ku to pak není udělaný dobře. já se taky snažila původně barvit na svou skutečnou barvu... to ale nefunguje. buď uneseš tu realitu (což nepochybuju že ty s tím nebudeš mít žádný problém) nebo se musíš přizpůsobit změně, jít na to jinak

​to o tom usili, vidim presne naopak. Kdo ma na to, to unest, jde mu to samo. Chce to jen fakt dobry strih, ale to vlastne vzdy a treba ty kvalitni bryle, dobre zvolenou rtenku apod. Jenze i to je vlastne obecne platne, nekdo to v sobe ma, nekdo je ve vsem "tetka". A jeste nabarvena:)) 

Luna za me nebarvit, byla by to skoda. 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. května 2020 08:53

Luna nebarvit, to nakonec muzes vždycky 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 16. května 2020 09:22

Luna Já se přidávám k týmu nebarvit. Až vlasy ještě povyrostou, může se to jevit i jinak, ale tak jak to je teď, to vypadá víc, než dobře. S takovýma očima bych zůstávala u krátkých. 

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 16. května 2020 09:51

Ja jsem v tabore nebarvit uz od zacatku. slusi ti to :)

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:06

viktorka_od splavu proc by sediny nesnesly lezernost? Nesnesou neupravenost, ale to je prusvih i u barvenych vlasu, mozna jeste vetsi, protoze odrosty pusobi fakt nedobre. Pises to, jako by sedivym vlasum musel clovek venovat spoustu casu denne, to snad ne. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:12

Miru Tvůj nákup vypadá/zní fakt dobře, na tu bundu bych byla zvědavá...

Dalia Nový sestřih Ti fakt sluší, skvělý...

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:33

Pořídila jsem si parku Levi´s, obávám se, že ji teď při tomhle počasí ještě užiju...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:33

já hlasuju obecně za to, že kdokoli je šedivý a chce se dál barvit, ať se barví nasvětlo. výrazně světleji, než byla jeho původní barva.

nějaký cool kadeřník to asi zvládne, vyrobit nějakým ultra promelírováním přirozeně tmavé vlasy, ale nedávno jsem si asi poprvé všimla, jak blbě vypadají hlavy okolních žen, které se barví - mají to jak helmy. nepřirozené a těžkopádné. taky mi přijde, že tmavá barva s věkem přidává roky - řekla bych, že i víc, než nechat to šedé.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:37

euridike ta je super! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. května 2020 10:39

Jiná Realita A co byste poradila, kdyz mam par sedin, ale dost viditelnych a proste pribyvaji, je mi 31....jsem hodne tmavy typ a cokoli svetlejsiho nez je moje prirozena barva si neumim predstavit. Preliv vydrzi tak mesic max. Priznam se, ze mi sediny dost vadi, pripadam si na ne jeste dost mlada....

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:39

euridike ta je moc pěkná, tu užiješ i několik dalších sezón :) 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:46

Jos Ja si myslim, ze to nebude tak hrozne, jak Jiná Realita pise. Ja si u hodne zen ani nevsimla, ze barvene jsou, dokud mi to nerekly. Ve svem veku bych sedive vlasy, byt pres riziko, ze budu mit helmu taky nenosila, vzdyt jsme jeste holky!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:52

Jos Karja neumíte si představit, jak třeba omládla moje matka, když konečně přestala barvit načerno, což byla její původní barva, a pak i na tmavě hnědo, protože ta černá byla fakt děsná. přešla na takovou světleji hnědou a byl to velký rozdíl. a předtím taky nevypadala nijak strašně. vyniklo to, až se konečně přestala na tu tmavou barvu barvit.

nejsem kadeřník, ale pokud by mi vadilo pár šedin, tak bych zkusila přeliv světlejší než moje vlastní barva. protože by mi nevadilo, že je těch pár šedin světlejších a zbytek vlasů by to jen natónovalo. velice laický názor, já se nebarvím, protože zatím nešedivím, takže o tom prakticky nic nevím. jediná genetická výhoda linie mého otce. mám jeden šedivý vlas za uchem.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:55

Jiná Realita Tak barvena cerna je hodne tvrda, ale stale si myslim, ze je to dost individualni. Ja myslim, ze spousta zen, co potkavas si to proste barvi doma nebo byt u kadernice, ale s tema vsema cervenejma, mahagonovejma odleskama a to je blby no!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:01

bram Ounz Díky, já už mám doma z předchozích sezon dvě podobné v khaki a olivové barvě, na podzim a na jaře je nosím moc ráda, takže tuhle určitě unosím taky...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:13

euridike Ta je skvělá! 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:15

euridike Miru 

Já ještě v žádném obchodě s hadrama nebyla, tak si užívám alespoň zdejších nákupů .

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:16

Jos Já mám jednu kamarádku a jednu kolegyni, které se barví snad od 25 let, protože jim šediví tmavé vlasy na spáncích, ale kdyby mi to neřekly tak o tom nevím. Určitě si nemyslím nic o helmě a těžkopádnosti.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:19
Reakce na whiskas:

Zarinya Ty COS vypadají super. Jak jsou prosím dlouhé - myslím vzhledem k tvé postavě? Díky.

​ony jsou asymetricke.kratsi dil akorat,ten delsi je delsi,ale jeste unosne,jinak bych je nebrala.:-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:21

Zarinya Já se blbě zeptalala, měla jsem na mysli TY hnědé kalhoty COS, ne šaty , pardon. Kalhoty asymetrické nejsou, že?