Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:25

whiskas ne,ale uz jsou zpet v cos

delka byla dobra,akorat,ale sed moc vysoky.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:29

Zarinya Díky, s vysokým sedem mívám v COS taky problém.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:31

Jiná Realita jenze to zesvetleni funguje u těch 55+, kdy se ta barva tak nějak celkove trochu ztrácí včetně obočí, u mladých tmavých holek kolem třicítky fakt ne...tam bych šla spis cestou trvanlivejsich přelivů 

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:33

euridike 

...jo, mám radost

...mmch, k těm olivovým birkenám už mám něco do party

...aneb - koupila jsem si oční stíny v té samé barvě(= barva mých očí). Bezva

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:36

ad vlasy

Z mojí zlaté hodně světlé blond v dětství jsem se vybarvila na šedomyší nudu.

Takže jsem v dospělosti zahájila melírové období. Skoro čtvrt století(i s pauzou černých vlasů).

No a teď mám vlasy hooodně šedotmavá myš + velké množství bílých vlasů.

Skoro dva roky nebarvím.

Když omladit pomocí vlasů - omlazuje nejlépe odstín barvy, co jsme měli právě v dětství. Když už

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 16. května 2020 12:16

whiskas Já taky v kamenném obchodě s oblečením ještě nebyla, parku jsem objednávala v e-shopu, ale budu se muset někam vypravit, potřebuju tenisky - a ty si objednávat netroufnu, ty si musím zkusit...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 12:38

euridike Levis má e-shop? 

Už jsem jí našla na Urbanstore. Koukám, jestli nemají khaki, nebo navy :-D. 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. května 2020 12:51

Vlasy... Ja jsem tmavy typ a jakekoliv zesvětlení vlasů i na svetle hnedou nebo tmave plavou mi neslusi. X žen které jdou  dejme tomu kolem 60 do svetle, to neprospeje. Je to individuální. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2020 14:26

Luna Já si myslím, že na šedou, pokud jí bude víc jsi ještě mladá. Pokud bys zůstala u takhle krátkých vlasů, tak bych to tak možná nechala, ale pokud chceš nosit něco delšího, tak si to moc neumím představit. Pracovala jsem s doktorkou, která měla úplně šedé vlasy na mikádo. Myslela jsem, že bude brzy v důchodovém věku a pak jsem zjistila, že je jí 40. Pořád jsem potom přemýšlela, proč se nebarví, ale říkala, že na to nemá čas a moc o sebe nedbá. Po pár letech se rozvedla, vlasy obarvila a já jsem jí vůbec nepoznala, protože opravdu omládla tak o 30 let. 

stes Já jsem vždycky v čemkoli světlejším než moje vlasy, vypadala strašně. Pokaždé to po pár dnech šlo na tmavou. Teď si vlasy už hodně dlouho nebarvím, šedé zatím žádné nemám, ale ona  nemá skoro žádné ani moje mamka v 70, takže to ani nečekám. Naštěstí, protože jsem začala být na barvy alergická. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 16. května 2020 14:44

Hrneček a talířek s emu a wombatem z téhle kolekce

a spoustu dalších kuchyňských potřeb. A jako správné ovci mi přišel balíček s šeříkovou řadou od Ryoru .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:04

whiskasja mam tuto bundu z aabout you ale uz je to asi mesic

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:22

SunEclipse Ty hrnky jsou fajn, mám asijského černého medvěda 

Online jerry
11236 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:30
Reakce na SunEclipse:

A jako správné ovci mi přišel balíček s šeříkovou řadou od Ryoru .

​Jsi naopak chytrá ovce

Krém je sice na můj vkus trochu tužší, ale to mu ráda kvůli té vůni odpustím. A s tím krémem na ruce se krásně usíná. Obojí jsem nakoupila do zásoby, protože limitka...no stejně jednou dojde

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:44

SunEclipse To je super kolekce, jednoho vombata na hrnku jsem nadělovala k Vánocům a měl velkej úspěch :) 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:46

Luna Jsem pro nebarvit. Na fotce ti to moc sluší. Podívej se na Pinterest, tam je spousta inspirace i mladší ženy se šedivými vlasy. Já se přestala barvit před cca 5 lety, ještě mi nebylo 40. Přijde mi to šik. Cítím jsem v tom moc dobře. Ale je pravda, že u nad to ještě není tak běžné, přiznat sediny. Ve Francii třeba je to vidět o dost víc.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. května 2020 16:23

euridike moc pěkná parka...  Nakoplo mě to k nákupu této :) moje stará už dosluhuje

SunEclipse to jsou krásný motivy všechno :)

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:20

SunEclipsekrasny nakup

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:20

Tulipe ta je taky dobrá :)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:28

Teda.. Všechny ty řeči typu "na šedé vlasy jsi ještě mlada" mi přijdou úplně mimo mísu.

Tady přece vůbec nejde o věk, ale o styl.

Spoustu mladých žen nosí šedé vlasy a jsou v tom velice šik. 

Naopak mi prijde, že komu sluší šedé vlasy v mladém věku, tak je extra šik. Základem je péče, (většinou červená) rtěnka, moderní stylové oblečení.

A fakt potom Nikdo nemůže považovat šedovlasku za starou bábu, ale naopak za trendy stylovou ženu. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 16. května 2020 18:31

Tulipe Ta Tvoje parka je taky skvělá, mám hodně podobnou, jen s jiným typem kapuce - mně se právě moc líbí ten střih, ten prodloužený zadní díl... //Loni jsem takovou viděla v sytě žluté barvě - a i když žlutou moc nemusím, tak tahle se mi líbila hodně, ale neměli moji velikost, do XS jsem se odmítla byť jen pokusit nasoukat...//