whiskas ne,ale uz jsou zpet v cos![]()
delka byla dobra,akorat,ale sed moc vysoky.
whiskas ne,ale uz jsou zpet v cos![]()
delka byla dobra,akorat,ale sed moc vysoky.
Zarinya Díky, s vysokým sedem mívám v COS taky problém.
Jiná Realita jenze to zesvetleni funguje u těch 55+, kdy se ta barva tak nějak celkove trochu ztrácí včetně obočí, u mladých tmavých holek kolem třicítky fakt ne...tam bych šla spis cestou trvanlivejsich přelivů
...jo, mám radost![]()
...mmch, k těm olivovým birkenám už mám něco do party![]()
...aneb - koupila jsem si oční stíny v té samé barvě(= barva mých očí). Bezva![]()
ad vlasy
Z mojí zlaté hodně světlé blond v dětství jsem se vybarvila na šedomyší nudu.
Takže jsem v dospělosti zahájila melírové období. Skoro čtvrt století(i s pauzou černých vlasů).
No a teď mám vlasy hooodně šedotmavá myš + velké množství bílých vlasů.
Skoro dva roky nebarvím.
Když omladit pomocí vlasů - omlazuje nejlépe odstín barvy, co jsme měli právě v dětství. Když už
whiskas Já taky v kamenném obchodě s oblečením ještě nebyla, parku jsem objednávala v e-shopu, ale budu se muset někam vypravit, potřebuju tenisky - a ty si objednávat netroufnu, ty si musím zkusit...
euridike Levis má e-shop?
Už jsem jí našla na Urbanstore. Koukám, jestli nemají khaki, nebo navy :-D.
Vlasy... Ja jsem tmavy typ a jakekoliv zesvětlení vlasů i na svetle hnedou nebo tmave plavou mi neslusi. X žen které jdou dejme tomu kolem 60 do svetle, to neprospeje. Je to individuální.
Luna Já si myslím, že na šedou, pokud jí bude víc jsi ještě mladá. Pokud bys zůstala u takhle krátkých vlasů, tak bych to tak možná nechala, ale pokud chceš nosit něco delšího, tak si to moc neumím představit. Pracovala jsem s doktorkou, která měla úplně šedé vlasy na mikádo. Myslela jsem, že bude brzy v důchodovém věku a pak jsem zjistila, že je jí 40. Pořád jsem potom přemýšlela, proč se nebarví, ale říkala, že na to nemá čas a moc o sebe nedbá. Po pár letech se rozvedla, vlasy obarvila a já jsem jí vůbec nepoznala, protože opravdu omládla tak o 30 let.
stes Já jsem vždycky v čemkoli světlejším než moje vlasy, vypadala strašně. Pokaždé to po pár dnech šlo na tmavou. Teď si vlasy už hodně dlouho nebarvím, šedé zatím žádné nemám, ale ona nemá skoro žádné ani moje mamka v 70, takže to ani nečekám. Naštěstí, protože jsem začala být na barvy alergická.
Hrneček a talířek s emu a wombatem z téhle kolekce
a spoustu dalších kuchyňských potřeb. A jako správné ovci mi přišel balíček s šeříkovou řadou od Ryoru
.
whiskasja mam tuto bundu z aabout you ale uz je to asi mesic
SunEclipse Ty hrnky jsou fajn, mám asijského černého medvěda
A jako správné ovci mi přišel balíček s šeříkovou řadou od Ryoru
.
Jsi naopak chytrá ovce![]()
Krém je sice na můj vkus trochu tužší, ale to mu ráda kvůli té vůni odpustím. A s tím krémem na ruce se krásně usíná. Obojí jsem nakoupila do zásoby, protože limitka...no stejně jednou dojde![]()
SunEclipse To je super kolekce, jednoho vombata na hrnku jsem nadělovala k Vánocům a měl velkej úspěch :)
Luna Jsem pro nebarvit. Na fotce ti to moc sluší. Podívej se na Pinterest, tam je spousta inspirace i mladší ženy se šedivými vlasy. Já se přestala barvit před cca 5 lety, ještě mi nebylo 40. Přijde mi to šik. Cítím jsem v tom moc dobře. Ale je pravda, že u nad to ještě není tak běžné, přiznat sediny. Ve Francii třeba je to vidět o dost víc.
euridike moc pěkná parka... Nakoplo mě to k nákupu této :) moje stará už dosluhuje

SunEclipse to jsou krásný motivy všechno :)
SunEclipsekrasny nakup
Tulipe ta je taky dobrá :)
Teda.. Všechny ty řeči typu "na šedé vlasy jsi ještě mlada" mi přijdou úplně mimo mísu.
Tady přece vůbec nejde o věk, ale o styl.
Spoustu mladých žen nosí šedé vlasy a jsou v tom velice šik.
Naopak mi prijde, že komu sluší šedé vlasy v mladém věku, tak je extra šik. Základem je péče, (většinou červená) rtěnka, moderní stylové oblečení.
A fakt potom Nikdo nemůže považovat šedovlasku za starou bábu, ale naopak za trendy stylovou ženu.
Tulipe Ta Tvoje parka je taky skvělá, mám hodně podobnou, jen s jiným typem kapuce - mně se právě moc líbí ten střih, ten prodloužený zadní díl... //Loni jsem takovou viděla v sytě žluté barvě - a i když žlutou moc nemusím, tak tahle se mi líbila hodně, ale neměli moji velikost, do XS jsem se odmítla byť jen pokusit nasoukat...
//
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.