Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:24

Dadoo tak se na tu "trendy stylovou zenu" zeptej nejakeho muze.. pokud to neni dvacetileta obarvena na bilo, ale prosedivela ctyricitka..  

​Protože většina českejch chlapů je sto let za vopicema a vkus mají jako jejich dědečkové, to jest že žencká má mít (vypasovanou) sukni/šaty a lodičky a dlouhý (nešedivý!) vlasy.

Podle mě je poněkud nekonvenční oblíkání i účes docela dobrej test pro výhledovýho partnera, zápecnický staromilce odradí a zbydou jen ti rozumnější (a ne že by se nenašli), co nemají ani "tradiční" názory na fungování tetiny v rodině, to jest nebudou vyžadovat teplou večeři v šest na stole!

Oblíkat se úplně jinak, než jsem zvyklá, když jdu někam s mužem, to by mě ani nenapadlo. I jemu by to připadalo divný! 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:31

A vzhledem k tomu, že jakmile jsem zakoupila dvoje lněný kalhoty, tak se ochladilo... jsem si v pátek koupila kabát. Očekávám vlnu veder

Ale byl za půlku (a je bez podšívky)... a může za to RoSa a všichni cosácký prodavači, který se na mě jak ti psi sběhli a trvali na tom, že si ho musím vzít, vypadalo to že mě z krámu bez něj nepustěj Tak jsem v tom nevinně! 

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. května 2020 10:33

barbucha ten je krásný ! Máš svou velikost,  nebo je větší ?

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:36

barbucha 

...dost dobrej!. A půjde k plno věcem...

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. května 2020 10:38

Miru na webu je za plnou cenu

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:38

Antje 

Vzala jsem si o číslo větší, protože není oversized (což normálně, jsouc buřt, preferuju)... a sedí mi akorát.

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. května 2020 10:40

barbucha děkuji, počkám do slev. Je krásný.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:42

barbucha já ale nikoho nelovím, díkybohu

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:43

Miru 

Půjde úplně ke všemu. A je to barva, kterou kupodivu můžu nosit, anžto je studená... 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:47

barbucha já ale nikoho nelovím, díkybohu

​To nemusíš Ale tak tady tě známe ve sportovním převážně, a sama jsi psala že s manželem jdeš do šatů a do lodiček... nějakej důvod to asi má - to by tvůj obvyklej outfit (kterej ti notabene sedí, třeba z místního vlákna) nepřežil?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:47

barbucha je peknej.A urcite ho unosis...treba pozdeji

Maji tam ve sleve dost peknejch kabatu, ale vyhodnotila jsem to,ze zadny nepotrebuju. Skoda,no 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:48

Zarinya 

Hm, já tam taky původně šla pro nějaký trička

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:49

barbucha Ten kabát je dobrej :-).

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 17. května 2020 10:50
Reakce na barbucha:

tady tě známe ve sportovním převážně, a sama jsi psala že s manželem jdeš do šatů a do lodiček... ​

to je vtipný, nepsalas mi před ne až tak dávnou dobou ať už ty blbý lodičky a sukničky furt nenosím?:DDD já je furt mám a samozřejmě nosím, nosím totiž všechno, nemám žádný "styl", jednak to neumím a pak mě to ani nebaví, prostě se každý den rozhodnu, za koho se zrovna převlíknu:P 

oblíkám se podle toho, jak zrovna mám v úmyslu zapůsobit na své okolí, ostatně jsem přesvědčená že za tím účelem se přece oblékáme.. jinak bychom si vystačily s županem a teplákama

a kabát je super, jen jsem se nejdřív lekla, že sis koupila bílej, až pak jsem si všimla že jde přepnout na jinou barvu:D

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 17. května 2020 11:00

Antje 

...našla jsi ji.?!

Dáš sem, prosím, link.?

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 17. května 2020 11:04

barbucha 

...tak v Tvém šatníku určitě

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. května 2020 11:05

Miru tu parku ? Nenašla...

Kabát který si koupila @barbucha mají i khaki, tobě by se líbil. 150 euro

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 17. května 2020 11:05

Antje 

...aha...

No, když kabát, tak šedý...

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. května 2020 11:06

barbucha Obliba krátkých vlasů a nechuť k vypasovanym sukním se bohužel s touhou po teply večeři úplně nevylučuje 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 17. května 2020 11:08

viktorka_od splavu 

Cha, tu jinou barvu jsem zkoušela a vypadala jsem v ní jak dobře uleželá mrtvola! Takže mam ten bílej

Hele sukničky nosíš, ale většinou máš kecky! Jako převlíkat se "za někoho" podle toho jak chci zapůsobit? Jako úplně jinak? Já jsem já, furt... No neměla bych na to ani šatník! A taky jsi psala, že ty rozpuštěný vlasy máš kvůli milostpánovi, že to tak má radši - když jsme ti radily k jednomu outfitu nějakej výčes... teda hadry a účes jsou to poslední, co bych si od chlapa nechala předepisovat, pokud to není stylista světovejch hvězd!