Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 18:43

Dadoo tak se na tu "trendy stylovou zenu" zeptej nejakeho muze.. pokud to neni dvacetileta obarvena na bilo, ale prosedivela ctyricitka..  mno. ja souhlasim s Renusatko

a s Husou, dokud je kontrast v pleti, ocich.. barvit na puvodni barvu je ok, ale jak plet povada a clovek "sedne" taknejak celkove, je potreba zesvetlit i vlasy. jsou i typy ktere si tu vyraznost zachovaji, takove ty "italky" a tam zas muze fungovat kontrast olivove pleti, cernych oci a bilych vlasu.. tak kolem sedmdesatky uzasny

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 19:01

Dadoo tak se na tu "trendy stylovou zenu" zeptej nejakeho muze.. pokud to neni dvacetileta obarvena na bilo, ale prosedivela ctyricitka..  mno. ja souhlasim s Renusatko

​No,tak se nějakého muže zeptej, jak se mu líbí většina beztvarých hadrů např. z COS a taky si je kvůli tomu nepřestaneš kupovat, že? Nebo tenisky versus lodičky atd. atd. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. května 2020 19:02

Tulipe Ta je ovšem taky super a barvou by mi šla více k pleti .

49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 19:05

whiskas presne tak. a proto taky kdyz s muzem nekam jdu, vymenim pytel s teniskama za pouzdrovky a podpatky. s vlasama to nejde=volim co je pro me dulezitejsi

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 16. května 2020 21:57

​Promiň, ale to je teda děs. A ještě jak píšeš, že se oblikas jinak, když jdeš s mužem Ja se teda oblékám podle sebe a nechápu, proč se přetvařovat před životním partnerem. 

49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:01

notna proc bych se pretvarovala? ty se neoblekas dle prilezitosti?

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:02

viktorka_od splavu no jo, ale ja se neoblikam pro ostatni, ale primarne pro sebe. Nevim, proc bych se mela ptat nejakyho muze na to, jestli mu moje vlasy pripadaji sexy.

Mi je jedno, jestli 99 % muzu budu pripadat divna, staci mi par tech, co zajimaji me a budou me brat se vsim vsudy. Zatim s tim vcelku nebyl problem, ale kdyby to nekdy v budoucnu nastalo, tak slibuju, ze se teda nad ucesem zamyslim :D

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:03

viktorka_od splavu Dle příležitosti ano, ne podle toho zda jdu s mužem. Ty jsi psala, že když jdeš s mužem, nebereš tenisky a "pytel", ale pouzdrovky a lodičky.

49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:05

Lilly_Ku vsak ja vim, proto jsem psala ze ty s tim problem urcite mit nebudes:-)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:20

viktorka_od splavu Ja s tim taky nebudu mit problem, chlapum jsem se nikdy nelibila. Ani v 17, ani v 25, tak par let pred 40 uz mi to fakt muze byt sumak, driv me to mrzelo.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:22

viktorka_od splavu ja nechtela byt nejak jizliva, sorry, kdyz to ted po sobe ctu...

Chtela jsem rict, ze tady v mym okoli to asi i tak nejak vic leti a vidim kolem sebe, ze se tomu uz prizpusobuji i muzi :)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:24

Luna mi prijdes fakt krasna a to co pises si vubec nedokazu predstavit ... 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:47

Luna Mozna driv, ale ted kecas, nebo si nevsimnes! Ja ti rikam, ty si tu sediny nech, aby to odradilo aspon ty dvacetilety! (Ale ja jsem za barvu, ale co, muzes zkusit to ci to, ted to mas kratke, tak i barva brzo odroste). A ty sama nevis nebo nemas k necemu bliz? Uz si nevzpominam na puvodni prispevek;-)

49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:49

Lilly_Ku jj toho jsem si vedoma:-) me by to tve prostredi hodne bavilo, byt mlada, hmm

49356 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:50
Reakce na Lilly_Ku:

Luna mi prijdes fakt krasna a to co pises si vubec nedokazu predstavit ... 

​no prave.. u nas se furt jede takhle:-/

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. května 2020 22:58

Lilly_Ku No jako ja si taky nemyslim, ze bych byla uplne prisera, ale stylem jsem nebyla nikdy moc normalni. A akorat kdyz jsem studovala v Anglii, tak mi najednou denne rikali neznami chlapci, ze jsem desne krasna atd...U nas fakt dost nulovej zajem. Myslim, ze viktorka_od splavu ma dost recht.

Karja haha, to je bozi, ses fakt vtipna! No ja jsem si tam dala na zkousku jakysi retouch loreal a vypada to super, neni to ani poznat a je to lehce svetlejsi nez zbytek. Ale ne sedy. A kdyz me to nebude bavit, tak se to smyje hned po prvnim umyti. Takze permanentni barvu na to davat nebudu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. května 2020 23:04

Luna já to mám docela podobně. v česku se mi nikdy nestalo, že by se mnou dal do příjemné koverzace třeba prodavač, nebo někdo v muzeu, nebo prostě vlastně kdokoli kdykoli. nejsem na to proto zvyklá, a v zahraničí jsem vždycky poněkud na obláčku, nezastírám, že je to příjemný, když na mě promluví hezký příjemný muž, jen tak, aniž by měl nutně důvod. akorát teda nejsem tak hezká :)) jako ty.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. května 2020 23:22

Jiná Realita V tom asi stejne vzhled nehraje roli, hezka jses stopro, i kdyz jen tusim ten vzhled. Proste z nas neco debilniho vyzaruje a obavam se, ze se s tim toho moc nenadela. Nejspis to stejne bude v nejakem nastaveni mysli. Ale jako ted je to u me daleko lepsi nez "za mlada", uz kdyz me oslovi clovek, neutecu zadnim vchodem. Takze vlastne dobry, ja jsem ted mnohem spokojenejsi a to sebevedomi se do jiste miry taky dostavilo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2020 23:44
Reakce na Dadoo:

Teda.. Všechny ty řeči typu "na šedé vlasy jsi ještě mlada" mi přijdou úplně mimo mísu.

Tady přece vůbec nejde o věk, ale o styl.

Spoustu mladých žen nosí šedé vlasy a jsou v tom velice šik. 

​Ono úplně jinak vypadá obarvit se na šedou nějakým trendy melírem a mít přírodně prošedivělou hlavu ve 30. Jinak je to právě o tom, že Lunu znám osobně a tím pádem se mi k ní celkově ty šedé vlasy nezdají a to, že na ně je mladá patří jen k ní...ne ke každé stejně staré. 

Ty rady mi přijdou právě takové zvláštní, když se radí člověku, kterého všichni znají jen z fotky. Přijde mi to zvláštní i u oblečení, protože všechno je o stylu, povaze toho člověka, jinak to vypadá v pohybu, jinak na produktovce, jinak na dotyčné na fotce a jinak naživo. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 16. května 2020 23:48