SunEclipse Ta čemeřice ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna Dočítám později a nahodile. Krásná a nebarvit ![]()
Rychly dotaz na zdejsi CML: Nevite nekdo znacku tech taliru s lidskymi tvaremi, ktere tady propagovala jinx ? Shanim talir na zed a za boha si nemuzu vzpomenout na znacku ani eshop. Diky :D
LadyMary moc hezký nákupy
ty bílý tenisky super!...no a cos šaty se mi líbí vždycky![]()
razorblade Není to praguekabinet? Minulý víkend jsem šla okolo. Edit: značka Fornasetti?
LadyMary ty bile jsou NIKE? perfektni.
Mas zkusenost s touto kosmetikou?
andulka01 jo, je, diky moc! :)
LadyMary super boty oboje![]()
Candance JJ, bílé jsou Nike.
A co se týče té kosmetiky, tak zkušenost mám. Mám problém s pigmentovýma skvrnama, hlavně kolem očí a na horním rtu. Vyzkoušela jsem všechno možné, ale každé léto jsem stejně vypadala jako panda a musela to maskovat vrstvou korektoru. Loni jsem si koupila Esthederm Photo reverse a musím řít, že efekt byl skvělý. Nejen, že ty fleky, které už mám, netmavly, ale ještě zesvětlaly. Letos jsem si koupila tónovaný Photo reverse, abych na to už nemusela dávat make up, a asi už bych do něj znovu nešla...nesedí mi moc ten odstín.
LadyMary Hezký nákup.-)
Pár drobností na leto

carries nad tema satama uz delsi dobu premyslim, jakej je ten material? Je dostatecne silnej?
razorblade Fornasetti. Jo ted vidim, že Andulka už odpovedela
Kokoska viktorka_od splavu
Copak mluvíme o barvě blbý kravaty?
Jde o celkovej styl... pokud chodím převážně ve volnejch tmavejch šatech (a v botách bez podpatku), nevemu si upnutý růžový a vysoký lodičky, i kdyby čert na koze jezdil, vdova nevdova! Ale co já... jde mi hlavně o ty chlapy, který nepruděj.
Jo, kdybychom se byli seznámili, já v minisukni a upnutým barevným triku se sexy výstřihem, tak to je jiná
Já jsem o nějakou tu stránku pozadu, ale na tohle musím napsat, že jsem ráda, že ani já, ani muž díkybohu nenosíme to samé, jako když jsme se seznámili (jako i nějaké podpatky jsem nosila, ale takovej Orsay styl, to by nikdo vidět nechtěl)
v COSu jedem oba, díkybohu
a do statistik přidávám, že oblibuje krátký vlasy a ty večeře už mi většinou vaří on, mě to neba, tak na začátku jsem na tý teplý stravě nějak trvala, až se to začal učit a začalo ho to bavit![]()
razorblade látka nepresvitá ak myslíš to. Mam ich ale voľné, keby boli natiahnuté, tak by možno trochu presvitala. Inak materiál super na leto. Je to ľan, ale neškriabe
carries tadyty birkeny už mám třetím rokem a nosím je denně, už jsem si i koupila nový, ale stejně je nemůžu vyhodit:-)) vůbec nic jim není, jen už jsou "jetý", nosím je teda nadoma a tak okolo domu, bazén, dovolená, zahrada - ale fakt intenzivně
razorblade Koukala jsem na ne v cervene a ty mi prisly dost prusvitne. Material prijemny, ale hrozne tenky.
Lamicka Toho jsem se bala. :( Ja bych je prave chtela na bezny noseni do fakt horkejch dnu. Hadyrek se da vzit na plaz, ale do mesta bych si v nem prave netroufla. A okouknout je do Phy asi ted nemuzu.
razorblade Ja ich plánujem nosiť do práce, ale my nemáme dress code :) možem sa v nich skúsiť vyfotiť ak to pomôže. Možno na fotke zistím, že fakt presvitajú ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.