viktorka_od splavu su to moje prvé, dost dlho som odolávala! Som zvedavá, aké budú a dúfam, ze mi bude sedieť veľkosť :)
Co jste si dnes koupili/y?
Konečně přišly dvoje tenisky/kecky, triko s Jen počkej zajíci a šedá tepláková sukně. Žádnej styl to teda není, ale konečně budu moct vyhodit ošlapaný tenisky, co přesluhovaly už půl roku! Jedny tenisky maj miloučkej detail, ani jsem si při nákupu nevšimla. Omluva za obrfotku.
andulka01 to je hezky![]()
andulka01 ty jsou hezký, které to jsou?
andulka01 tepláková sukně je krátká nebo dlouhá? Teda mám obě a dost to o víkendech, na chatě a tak vynosim, můžeš sem prosím dát odkaz?
#andulka01 ta je boží, my vlastně taky nemáme dc![]()
, díky.
andulka01 tenisky moc hezky
andulka01 Krásny detail![]()
Jak se říká, odříkaného chleba největší krajíc. Dnes mi dorazily moje druhé birkeny a třetí mám na cestě. ![]()
Objednala jsem si Mayari, měla jsem trochu obavu, jak mi tam vyjde ten pásek kolem palce, žabky mi většinou nesedí a dřou. Ale tyhle sedí naprosto perfektně a na noze vypadají moc pěkně, mám z nich fakt radost.
koupila jsem si Osmý život https://www.databazeknih.cz/knihy/osmy-zivot-pro-brilku-428819
tak jsem zvědavá a moc se těším. Mám ráda dlouhý knihy, tahle má 834 stran
martek01
je výborně přeložená.
martek01 Tak to zní hodně dobře. Trochu mi připomíná Olžin příběh, který mi otevřel zcela nové obzory.
Viatori Ještě k té sukni. Na líci je teplákovina, na rubu není počesaná, ale hladká, taková maličko neoprénová. Ještě nevím jestli se mi to líbí, dneska to zjišťuju. Na sezení u počítače dobrá, večer bude procházka, tak uvidím zda se nebude nějak hrnout nebo otáčet. A mohla jsem vzít o číslo menší.
LadyMary ty bily nike jsou boziii! Prosim ktera je to bota? A saty krasny!
Esthederm ma fajn veci. Me se dela pigment v lete na slunicku na hornim rtu (Kdyz jsem na to driv nedavala pozor tak to vypadalo na podzim jak slaba konturka, jednou se me ptala jedna doktorka prej kdo mi delal to tetovani, ze je to super
). Uz roky pouzivam od jara do podzimu spf balzamy na rty a funguje to na 100%. Ted mam myslim Niveu a prijemnej. Mela jsem vsechno mozny. Zadnej zasadni rozdil nepozoruju. Jsou vsechny minimalne spf 30. Mozna zkus. Me se to osvedcilo moc. Mam ten horni ret presne v uhlu ze na to prazi slunce a funguje to fajn.
carries ja mam ty Birky stejny bily snad uz 5 let a porad jsou stejny. Obcas vycistim dukladne (protoze bila). Ty penovy mam troje. Doma nic jinyho nenosim, I ven teda obcas. Obchod vedle, plaz. Jsou super pohodlny.
Ted mam na ceste kozeny big buckle. Fakt zavislost toto. Uz je radsi nepocitam dohromady. Haha.
Jak se říká, odříkaného chleba největší krajíc. Dnes mi dorazily moje druhé birkeny a třetí mám na cestě.
Objednala jsem si Mayari, měla jsem trochu obavu, jak mi tam vyjde ten pásek kolem palce, žabky mi většinou nesedí a dřou. Ale tyhle sedí naprosto perfektně a na noze vypadají moc pěkně, mám z nich fakt radost.
ha! Ty jeste nemam ![]()
![]()
sedely mi vzdy vsechny (jsem Tak na 12 paru, odhadem, nepocitaaaaam) Akorat jedny stribrny s tim jednim pruhem mi delaly ze zacatku puchyr na malicku. Mayari jsou ty co mela Mutzi? Ty jsou moc hezky!!ktery mas na ceste?
Bohužel netuším, které měla Mutzi. Tohle jsou přímo ty moje mayari graceful taupe. Moc se mi líbí na noze. Na cestě mám blanca old rose a teď ještě nově sonora. Nějaké trochu víc sportovní sandály sháním už léta a nikdy mi nic nesedělo. Sonora mají na rozdíl od klasických birken sportovnější podrážky.
Páni, 12 párů. To máš snad všechny možné modely a barvy ne?
andulka01 co to je za značku, ten housebrand? máš zkušenost s kvalitou těch věcí - tak nějak obecně?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.