Luna pekné sú
paktofonika A&P budú hviezdy neprehliadnuteľné
Kokoska krásny.Farba Ti musí pristať,je skvelá.
Luna pekné sú
paktofonika A&P budú hviezdy neprehliadnuteľné
Kokoska krásny.Farba Ti musí pristať,je skvelá.
Kokoska to je nádhera myslím že ten by som chcela.
Mne ty pobyty u nasich prijdou pekne draho, protoze po tom tydnu v pustine mam nejake podivne nutkani jit se podivat do COS.
Kokoska No a tenhle svetr se teda povedl moc
Kokoska ten je krásný, ta barva! na Chodově jsem ho minulý týden neviděla. Zkusím to xs taky
Kokoska ten je krasnej!odkud?COS?
Zarinya jj, cos
Catherinne dneska na Chodove, Parizskou mam z ruky.
Kokoska Nádhera! ![]()
Dnes dorazil 3xCOS

Tyhle saty jsou paradni, zkousela jsem si je nekdy na jare, akorat i kdyz jsem mala, prisly mi v me velikosti (uz nevim, jestli XS, nebo S) hodne kratke, dost me to mrzelo.
faustefra Jak ti sedi ty cerveny? Ty mi prisly dost zaklety![]()
Kokoska Je krásnej :-). A nevyžádaná rada, nezkoušej ho prát. Já ho mám v tý červenooranžový a vyprala jsem ho. Je sice teď v mé velikosti, ale ta textura už nikdy nebude, co byla...:-(.
999 ani rucne?
Myrtila Jsou mi těsně nad kolena, mám S a necelých 160cm. A jsou super i tenkým páskem
razorblade trochu jsem se bála, že na mém mírně zaobleném a nevysokém těle budou vypadat blbě, ale když se to dobře zaváže, tak dobrý. Dost dobrý. Jen to chce podpatky. A velikost sedí.
Kokoska Asi ani ručně. Nevím, jestli je to na 100% stejný materiál, ale u toho mého bylo, že se smí jen chemicky čistit. Já si řekla, že takových už jsem vyprala... To, že se trochu srazil mi nevadí, ale ztratil ten sametový lesk, je takový hrubší.
faustefra Ja mam 163 cm a mela jsem je skoro do pulky stehen, prave po kolena by mi prisly idealni. Zkousela jsem si i ruzne vazat ty snurky, vsechny varianty se mi moc libily, jen ta delka ne, skoda, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.