tak tohle je patent od Jil Sander - netušila jsem, že Tchibo krade nápady...

RoSa vsichni kradou napady. Ja az ted zjistila, ze moje luxusny kozeny australsky pantofle Scandic gypsy za 4k sou fejky Bottega veneta jak prase...
Že já si neschovala síťovky po babičce, mohla jsem bejt dneska prudce in ![]()
barbucha síťovku od Jil Sander? tahle kožená má nosnost tak na jednu cuketu a tři jabka - to by babičce určitě nestačilo, ta její musela unést pět lahváčů a pecen chleba minimálně ![]()
Moje babička a lahváče?! Ty vrahu, tohle slyšet by ji zabilo
Sander neSander, prostě ty síťovky byly všechny stejný...
Šla jsem dítku pro triko s obrázkem a mám dvě pro sebe
Ale je to bavlna, takže přinejhorším budu in na výzkumu.

RoSa Nosnost nevím, ta možná nebude zlá, ale na "just in case" skladnou tašku do kapsy či kabelky je to sakra velký krám, jak jsem to tak zkoumala v obchodě (v Tchibu teda:-))
RoSa No ty kokos, to je síla... ta z tchiba je teda ale z nějaké asi eko kůže- myšleno takové té recyklované "drcené"...
barbucha Já mám po dědovi, nosnost 1 meloun. Tohle je jen taková parádička...
marieu není eko kůže jen posh název pro koženku?
Krehutka je
RoSa Úplně stejnou koženou síťovku jsme měli doma před cca 40ti lety. Kde ji máma koupila, netuším. Je to pár let, co jsem ji vyhodila při úklidu sklepa. Je otázka, kdo vlastně byl původním autorem?
crazydaisy Tady bych si dovolila tipnout, že původního autora bychom mohli hledat i mezi prvními lovci/sběrači.
brrr pěkný! To je z Reserved?
Krehutka Umělotinu poznám, ale tohle mi přijde jakoby slisovaná "kožená drť". Tchibo teda píše "kůže nevyčiněná chromem". Jak jsem psala, těšila jsem se na pěknou hrubší kůži..
711990 To jsou ale moc pěkný fejky.
crazydaisy jo, my ji taky měli. Přesně takovou koženou sitovku. Jíl Sander dělá fejky. ![]()
nellielovett HM
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.