Na oslavu závěru plavecké sezóny plavky:
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa dnes už kradne nápady pomaly každý I návrhári medzi sebou, prípadne veľké firmy ako Converse od menších návrhárov a pod. Diet Prada je toho plná.
Nie žeby som to chcela ospravedlňovať, ja len že ma už asi nič neprekvapí.
Odrazadlo ![]()

A nechcem citat ze je to fake
Dorazily mi naslepo úpletový šaty, po kterých jsem pošilhávala už od jara a sedí
.

wendulka velmi pěkné!
Ty ti budou sedět ![]()
konečně župan!

Díky.
Však jsem se po tomto typu šatů pídila víc jak rok. Potřebovala jsem je jako náhradu za jedny podobný z Lindexu, v nichž bohužel plavu. Ovšem tyto nejsou narozdíl od nich ani trochu špekuvzdorný - dobře, že jsem zase začala cvičit. Tak mi poslouží i jako motivační faktor, abych nepolevila
.
Kromě nich jsem ještě ulovila v cosáckým archivním výprodeji tyhle bavlněný, který sem před časem dávala Luna v béžové, že se jí líbily. Ty přišly dnes. Jsou super! Akorát to na ně opravdu chce mít minimálně těch mých 170 cm. Sice je užiju nejspíš až příští léto, ale za půlku vážně nešlo odolat
.

I ty druhý jsou fajn, ale stejně tak nic pro mě, i když jsou to cosáci... Chce to nejen vyšší postavu, ale i pěkný paže
Ale vy, mladý sportovkyně, si to můžete dovolit ![]()
Tak mně se cvičením ruce akorát osvalily, že bych je měla oplácaný jako stehna a některý tetiny a musela nosit přikrytý, nicméně bez mučení přiznávám, že s těma svalama mi přijdou hezčí
.
Před nedávnem tyhle boty. A jsem z nich nadšená, megapohodlné. 
Jo, to chce právě nějakej tvar... ne jako právě rozmraženej kus vepřovky ![]()
Ty jsou pěkný
(a pohodlně vypadají už od pohledu).
jerry díky ![]()
Koupila jsem si TOMSy... nakonec troje ![]()
Objednala jsem si vícero párů, že to vyzkouším a rozhodnu se... a nakonec si nechám
nejspíš všechny. 38.5 mi sedí úplně skvěle. Omluvou mi budiž, že je opravdu unosím a mám různé typy.
vanilkaty jsou perfektní, který to jsou prosím?
vanilka díky, na AY nemají moje číslo, ale jak se znám, do týdne je budu mít doma. V poslední době to bude už třetí pár tenisek od Adidasu ![]()
zlatahouba však těch není nikdy dost
. Já se teď chystám na černý (a pak bílý :-)).
Lajntuch![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.