Lajntuch![]()

Lajntuch![]()

Sweet Potato to je ale peknej lajntuch!
Sweet Potato Ty sou pěkný! A sluší :)
Sweet Potato tie sa mi páčia
Sweet Potato Moc hezký, včetně kabelky a birkenů.
Děkuju všem. Snad bude ještě počasí.
Moc pěknej lajntuch
A skvěle ti sedne.
Sweet Potato Teda, to ti tak slusi!
Sweet Potato pekny
Sobě nic , ale objednala jsem starší tabletonotebook až nás přikvačí ta karanténa. Nicméně, jak počítám, tak počítám, pokud budou mít obě děti on-line hodiny najednou, máme malý byt a to uz na eshopu nevyresim.
Sweet Potato šaty krásne, to je barva pro tebe.
Isca Pssst, to je moje domácí obuv z CCC
.
Sweet Potato ty jsou fajn
Sweet Potato krásná barva,sluší ti to...jsou cosí?mám stejný v černý a žehlit ty rukávy je utrpení..taky je pro to moc nenosím![]()
Maureen ja mam taky ty cerne a ty rukavy jen prejedu zehlickou, normalne naplacato, ony se nosenim zase tak jakoby nadychnou...
Maureen Nejsou cosí, jsou zaří
. Takže kdo ví, jestli po prvním vyprání bude ještě co řešit a žehlit.
Sweet Potato hezký nákup.
Pěkný!
Sweet Potato Sluší ti :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.