Sweet Potato Dobrej laptuch!
Co jste si dnes koupili/y?
Kecky na podzim

bram Ty jsou boží! :-)
Sweet Potato Krásný, celý, tenhle styl ti moc sedne. Já si teď zkoušela černý šaty s takovýma rukávama v Reserved a překvapivě mi slušely, normálně mi přitom nabíraný rukávy vůbec nesedí. Jenže v XS byly ultrakrátký, v S krátký a v M jsem plavala, takže smůla.
Maureen Nejsou cosí, jsou zaří
. Takže kdo ví, jestli po prvním vyprání bude ještě co řešit a žehlit.
hm, to mi připomíná, že jsem teď zašívala podšívku u saka koupenýho před rokem za 3,5 ve slevě
čímžto poptávám business casual pánský sako vel. 102 zhruba v téhle ceně, věděl by někdo?
Sweet Potato ty šaty jsou super, i s botama a kabelkou
Garfie díky :)
nolita no možná to zehlení moc resim..dík za tip
Sweet Potato Zara není tak špatná,ale ty rukávy na zehlení vyjdou nastejno...ale tyhle tvoje v zelený jsou hezčí nez ty moje cerny...
bram pekny, budou se dobre kombinovat
Teda, to jsem ani nečekala, děkuju moc.
Ale ty boty ven fakt nosit nezačnu![]()
Sweet Potato Tak to chce jiný zlatý boty na ven, k tomuhle odstínu zelené a k hnědé kabelce je to fakt příjemné na pohled.
Sweet Potato Moc hezke saty!![]()
Jinak já si dneska nutně potřebovala koupit něco na sebe, no nesehnala jsem vůbec nic z toho, co jsem chtěla, takže jsem si koupila nobl čokoládu a odtáhla jsem domů, kde jsem si koupila roční předplatný duden, aby mi tam pořád neskákaly reklamy. Tolik k mým úspěchům..
Ounz mě to zitra čeká s dětma. Okořeněno tím, že spoustu věcí potřebuje ta starší, takže budu bojovat s tou menší, že toho nedostane tolik.
continuity kup jí čokoládu ![]()
Ounz leda bonbony.
A na to už je zas velká, aby se nechala takto opít rohlíkem. Možná něco v papírnictví. ![]()
Normalne bych do reserved nevlezla, protozemam pocit, ze si tam nic nevyberu. Dneska me ale v obchodaku zdrzel slejvak, tak jsem tam vlezla a koupila si tricko se vzorem cinsky vazy![]()

bram pekny
Sweet Potato moc hezké! I barva :)
Kora ty saty se mi líbí moc!
ja jsem si zasla vyzkoušet tyhle šaty, jsou široké, dramatické, je na nich hodně látky :) potřebovala jsem menší velikost nez obvykle, kterou neměli, takže jsem je zatím nekoupila, ale ještě jsem je nevzdala, jsou moc zajímavé

koupila jsem si aspoň černé scuba saty s krátkými rukávy
Tulipe Já je mám a jsou super :-).
Kora To je hezký nákup. V těch džínách se prosím vyfoť :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.