razorblade jestli si jses jistá velikosti, kup na Brastop.com
Co jste si dnes koupili/y?
Tak jsem také podlehla zdejšímu tlaku a koupila si 999 šaty... když si je pochvalovala i razorblade
.
Potřebovala jsem se trochu odměnit - víc jak 14 dní zavřená sama (a s koronavirem) v pidi garsonce a na obzoru úklid doma, kde jsem víc jak 3 týdny nebyla a kde byli jen 3 chlapi
. Tak běda, jestli mi nebudou...
fija si je hlavne neber na ten uklid![]()
fija Ježíš chudinko, to muselo být hrozný :-(. A pánové ať si zaplatí uklízečku.
fija to je hrozne
zaslouzila bys spis lazne. a tu uklizecku, rozhodne!
razorblade No počkej, a kam jinam bych si je jako v současné době mohla vzít? ![]()
999 viktorka_od splavu ono nebude tak zle, synové se naštěstí snaží
A uklizečku? Bydlíme na pidivesnici...a s tchýní... to bych nepřežila ![]()
fija pidivesnice s tchyni, no tak to zni jako lazne samo o sobe![]()
viktorka_od splavu mne to zni spis jak veznice se zvysenou ostrahou ![]()
Kokoska
jo presne
fija tu uklízečku rozhodně, jsem ji tu teď velmi propagovala v jiném vlákně, taky pidivesnice, jen teda bez tchýně. I když ta prohlásila, co by za to sama s dvěma malými syny byla bývala dala
ale vážně, na úklid se vykašli, hlavně, ať jsi brzy fit, co tak slýchám okolo, ta rekonvalescence chce čas...
Mate nekdo zkusenost s tim, ze vam z COSu neprislo potvrzeni objednavky? Jak jsem si objednavala ten modrej svetr, tak prachy mi na karte zablokovali, ale neprisel mi zadnej mail. To se mi nikdy nestalo...
muze to znamenat, ze je uz vyprodanej?
razorblade mne se to stalo a zbozi normalne doslo.
razorblade Mne sa to stalo a nakoniec mi prišiel mail We're sorry...
razorblade stalo a to potvrzení přišlo až po pár dnech a pak i zboží
Dlouho jsem odolavala:

razorblade Mne se to stalo zrovna teď, s těmi černými šaty... žádné potvrzení, platba zablokovana a jeste po pro vedení platby a presmerovani zpět do eshopu se objevila hláška, že sorry, údržba... takze jsem byla dost nervni, napsala jsem jim mail, dnes odpověděli a vše je OK. Tak snad to budes mít podobne...
fija asi jsme jim to zavarili... mne zas asi sestkrat odmitli platbu kartou, ze jsem musela obnovit heslo na paypalu a zaplatit to pres nej.... tak moc jsem ty saty chtela :D ale k nim potvrzeni prislo :)
razorblade taky se mi jednou stalo, ze mi to odmitalo doruceni baliku domu, ale k rodicum to najednou proslo:)
razorblade stalo. nikde nic až pak rovnou kurýr s šatama. neztrácej naději!
tina k rodicum balicky z cosu nemuzu. jednou jsem vzala do obchodu mati a ta zjistila ceny. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.