razorblade no vsak ja taky nadsena nebyla (i vzhledem k velikosti baliku), ale furt mensi zlo nez si to nechat poslat k tchyni![]()
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade tak pořád jsou nějaký jako že slevy, ne? A víš jak to je, čím víc nakupuješ ve slevách, tím víc šetříš! ![]()
Kokoska Presne tak! A navic za plnou cenu se veci proste nekupuji..! Vcera me svrbela ruka, ale odolala jsem...
Pavlena bohuzel nekdy neodolam, ale pssst, to se maminkam nerika! ![]()
Luna To to trvalo :-). Hlavně se v nich potom vyfoť.
999 Ted se vubec necitim na foceni
Ale uz je mam doma a slusi mi kupodivu.![]()
razorblade tak pořád jsou nějaký jako že slevy, ne? A víš jak to je, čím víc nakupuješ ve slevách, tím víc šetříš!
Tohle se mi líbí na zalando lounge, tam mi vždycky napíšou, kolik jsem ušetřila ![]()
OliveOyl to mi připomnělo tu reklamu "z každého nákupu dostanu malou částku zpět = vlastně spořím, s každým nákupem jsem blíže svému cíli"
a pak se po lidech chce, aby rozuměli exponenciále ![]()
Kokoska to na moji matku neplati, ona je desne setriva. a cos ji prijde drahej i ve slevach. ale abych ji jen nepomlouvala, kdyz jsem ji tam tehdy vzala, tak mi tam koupila saty na promoci... :D
razorblade no vidis! Nasi teda uz moc prehled nemaji, kolik co v normalnim obchode stoji, tak je zbytecne nenervuju. Pro ne je drahy snad vsechno, co neni od Vietnamcu. Takze jim bezostysne lzu, i kdyz kupuju neco pro ne.
Kokoska ja svy mati kupuju drahy kremy a vonavky k vanocum a narozeninam. Ona by na to sice prachy mela a moc se ji to libi, ale proste si to nekoupi. Ode me to prijme. Sice trochu zahudruje, ze utracim, ale ma z toho radost![]()
Spravila som si radosť šatami Mulen
Luna Tak to je super, že ti sluší
.
pecka kterými, s tím uzlem? ![]()
Mulen áno, tie tmavomodré
pecka Doufám,že si na ně na jaře vzpomenu a že mi ještě budou![]()
Mulen
jja si hovorím, že dovtedy dám nejaké to kilečko dole a budú vyzerať na mne lepšie
pecka
to si říkám vždycky ráno. A večer, když mě honí mlsná, že na tom zas tak nezáleží![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.